Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Kam na samosběr borůvek: Na Moravě si kilogram natrháte již za 135 Kč, u Budějovic dáte za kilo 200 Kč
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
9 foto Šarišské kapustníky podle Josefa Maršálka: Sladké kynuté placky překvapí neobvyklou náplní z ochuceného zelí
Retro okénko: Medvídek s medem stával 13 Kčs, ikonická plastová láhev má dlouhou historii a vyrábí se dodnes
Dezert ideální k táboráku od amerických skautek: Sladké sendviče S'more jsou hravé, jednoduché a děti si je zamilují
7 foto Bratislavské řezy podle Josefa Maršálka nadchnou nejvíc milovníky pudinkových moučníků a čokolády
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Rolované knedlíky sirovi štruklji. Sladká slovinská specialita s tvarohem chutná jako od babičky, příprava je navíc snadná
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Video Vaříme podle ČSN: Výbornou uherskou pěnu můžete namazat na veku i okurku a hodí se i naplnění vajíček
9 foto Samosběr hrášku 2025: Nejlevnější mají u Slaného za 50 Kč/kg, trhání je zážitek a hrášek vás překvapí svou svěží chutí
Jak připravit nakládané ředkvičky: Sladkokyselý nálev jim dodá super svěží chuť a zmírní jejich pikantnost
Retro okénko: Šťáva Pribinka stávala od dvou do 5 Kčs. Tekuté ovoce z Přibyslavi se hodilo do limonády i mléčného koktejlu
38 foto Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Jak na vynikající kynuté skořicové šneky podle pekařky Ludmily. S jemnou krémovou polevou chutnají fantasticky
33 foto Jak na chia pudink podle receptu z Malé pekárny Nadi Pohlreichové: Díky kokosovému mléku a medu chutná božsky