Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
10 foto Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
Video Česká kuchyně: Ta nejlepší svíčková na smetaně jako od babičky je plná zeleniny, chuť podtrhne hořčice
Video Na Havelské posvícení upečte posvícenské ořechy: Křehké cukroví voní vanilkou a ořechy a navnadí na Vánoce
Jak zavařit vlašské ořechy v mikrovlnné troubě? Zabere to jen pár minut a ořechy pak vydrží i několik let
Spodní šuplík v lednici používá většina lidí úplně špatně. Tyhle potraviny tam nepatří, přesto, že je tam možná dáváte
Video Babiččina spíž: Dokonalý dýňový kompot s vůní ananasu – podzimní poklad, který vás přenese do dětství
Jak si usnadnit louskání vlašských ořechů? Tento trik s horkou vodou využívaly už naše babičky a funguje dodnes
Segedínský salát podle ČSN: Kombinace zelí, salámu a mleté papriky nadchne nejen milovníky maďarské kuchyně
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
Retro dezert: Smažený ananas s karamelem, hit čínských restaurací, snadno uděláte i doma a připomenete si tak zlaté časy
7 foto Jak chutná dort s příchutí chleba se škvarkama? V brněnské cukrárně Sorry-pečeme jinak za něj zaplatíte 169 Kč
Co nabízela legendární „čína“ ve Vodičkově ulici? Vyprošťovák podle Matušky i polévka z vlaštovčích hnízd byly hity
Jak na tradiční čínské kung pao: Voní sójovkou, česnekem a zázvorem a takhle snadno ho připravíte i doma
Jak na dokonalou makovou nádivku, která je vláčná i správně hustá? Pomůžou piškoty, rum i přesnídávka
Jaký druh vepřového se nejvíc hodí na řízky? Záleží na tom, jestli máte raději šťavnatější, prorostlé nebo jemnější
Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Dušená zelenina na africký způsob: Chakalaka je lehce pikantní a proslavila se natolik, že se její chuť dostala i do chipsů