Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Kam na samosběr borůvek: Na Moravě si kilogram natrháte již za 135 Kč, u Budějovic dáte za kilo 200 Kč
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
Virální pečené brambory hasselback: Díky speciálnímu nařezání za pomocí špejlí vytvoříte úžasně křupavou dobrotu
18 foto Low carb jahodová bublanina podle Hanky z Poděbrad chutná jako od babičky, ale nepřiberete po ní ani deko
11 foto Pekařka Ludmila se inspirovala v Dánsku. Teď v pražských Vršovicích peče voňavé croissanty, křupavé bagety i skvělý chleba
Jak na ten nejlepší jahodový sirup bez chemie: Limonáda z něj připravená vám přivolá léto v každém ročním období
Maďarský dezert epres somlói galuska: Jahodová dobrota připomíná naši žemlovku, ale chutná jako nejlepší dort
10 foto Jaké je to v Pavliráji: Máma čtyř dětí vaří v kopcích na Horní Bečvě úžasné sirupy z vlastnoručně vypěstovaných bylinek
11 foto Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
Vyzkoušeli jsme tahini kávu: Nejnovější kávový hit válcuje i matcha latté – a chutná překvapivě dobře
39 foto Kuchařka Ivana z Brna se zbláznila do makronek. Peče je ve tvaru krtečka i lega a za své výtvory získala již tři medaile
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Video Vaříme podle ČSN: Pravé socialistické smaženky neboli vaječné řízky. S cibulí, hořčicí a okurkou chutnají skvěle
Kosmatice aneb Smažené pochoutky z květů černého bezu: Vynikající jsou ve sladké i slané verzi, třeba v sýrovém těstíčku
33 foto Navštívili jsme Malou pekárnu Nadi Pohlreichové: Na místní poctivé buchty Honzovky, větrníky i věnečky se stojí fronty
Boston cream pie: Jednoduchý dort ze tří složek oslní jemným pudinkovým krémem a dokonalým propojením chutí
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
11 foto Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience
Rýžový pudink kheer je báječně krémový, sladký díky salku a voňavý po orientálním koření, příprava je snadná
Pět možností, jak využít zbylou zeleninu z vývaru: Skvěle dochutí sekanou, vylepší kaši a výborná je i do knedlíčků