Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě, vařený ve fólii nebo v ubrousku se vždy povede
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Ladislav Špaček radí, jak být dobrým hostitelem: Vánoční návštěvy nevyzouvejte a nepeskujte za bujaré oslavy, jde to i jinak
Domácí perníčkové latte vás vyjde na pouhých 26 Kč, v kavárně za něj zaplatíte klidně i 170 Kč. Připravíte ho snadno
Video Nejlepší cukrová poleva na perníčky: Aby byla hladká, hustá tak akorát a chuťově dobrá, je třeba dodržet dva zásadní kroky
Krupicové knedlíky podle Sandtnerky: Lehká a nadýchaná příloha, která se nerozvaří a je rychle hotová
Kdy péct jednotlivé druhy cukroví, aby bylo dokonalé? Na tento tradiční harmonogram se můžete spolehnout
Pět jednoduchých buchet do 50 Kč: Perník, banánový chlebíček nebo limonádovou na plech si zamilujete. Hotové jsou raz dva
Video Retro okénko: Obložené chlebíčky jako za socíku. Stočit ozdobně vějířek šunky zvládnete snadno podle jasného návodu
Video Vanilkové rohlíčky podle receptu prababičky Josefa Maršálka: Jsou úžasně křehké a překvapí jedním druhem koření
Video Česká klasika: V poctivém guláši musí být prorostlé maso a hodně cibule, v papiňáku je hotový raz dva
25 foto Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Video Luxusní pařížské rohlíčky: Osvědčený recept, díky němuž se stanou hitem vašeho svátečního stolu
8 foto Recept na slepované linecké podle cukráře Skály: S pikantním ovocným džemem chutná božsky a ani nepotřebuje uležení
Video Tradiční vanilkové rohlíčky: S vlašskými ořechy chutnají božsky, jsou křehké a přímo se rozplývají na jazyku
5 nejlepších receptů na retro cukroví: Sandokanovy oči, domácí čokoláda, ledovky nebo banánky vás vrátí do dětství
Video Vánoce s Josefem Maršálkem: Rumové perníčky jsou hned měkké a krásně voňavé, navíc se snadno připravují
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky