To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku: Skvělá letní pochoutka voní česnekem a tymiánem a snadno jí zvládne i kuchařský začátečník
Kolik rohlíků se dává do velikonoční nádivky? Jedno pravidlo na zapamatování stačí a nádivka bude perfektní
Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky
Vejce Kasino podle ČSN: Vynikající plněná vejce jsou ideální možností, jak zpracovat vajíčka po Velikonocích
16 foto Velikonoce za socialismu: Frčely arašídy v čokoládě, Kinder vajíčka z Tuzexu za 1 bon a holky se bály šmigrustu
8 foto Velikonoční nádivka podle šéfkuchaře Hynka: Je báječně vláčná, voní bylinkami a skvělou chuť jí dává medvědí česnek
19 foto Velikonoce s Josefem Maršálkem: Velikonoční boží milosti jsou úžasně křehké a jogurt v těstě jim dodá vláčnost i svěžest
6 foto Buchty po ránu: Schwarzwaldský dort podle receptu Josefa Maršálka voní čokoládou a višněmi a nádherně vypadá
Video Velikonoce u babičky: Jidášky podle lidové tradice zajistí zdraví na celý rok. Jen je nesmíte zapomenout potřít medem
Video VIDEO: Perníkářka radí, jak na překrásně malované perníkové kraslice. Důležitá je správná tloušťka těsta
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
Velikonoce s Josefem Maršálkem: Vynikající mrkvový koláč vás překvapí svou vláčností a vůní koření a pomerančů
Příběh velikonočního zajíčka se začal psát už v 17. století. Prozradíme, proč nosí vajíčka i kdy byl vyroben první zajíc z čokolády
11 foto Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou
20 foto Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky
Video Velikonoce u babičky: Krakonošův mazanec – tradiční velikonoční pečivo podle prastarého receptu se určitě povede
Jak dlouho a při jaké teplotě péct velikonočního beránka? Jen ten správně propečený půjde snadno vyklopit z formy