Bramborový gulášek: Na dokonale sladěnou harmonii výrazných chutí a vůní stačí pár ingrediencí, důležité je nešetřit cibulí
Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo
Jednoduchý dvoubarevný zebra koláč po rozkrojení zaujme vzhledem i chutí. Z jogurtového těsta je navíc krásně vláčný
Jakou mouku na štrúdl? Jen s jednou dosáhnete dokonalé konzistence, pak už záleží jen na vás, jakou zvolíte náplň
Pět možností, jak nastavit bramborovou kaši zeleninou. Dýně dodá barvu, celer výraznou chuť a zelí zase svěžest
Jednoduchý cibulový salát je hit sociálních sítí. Nadchne pikantní kořeněnou chutí a ostrosti cibule se zbavíte jedním fíglem
Domácí štramberské uši chutnají jako ty opravdové. Specialitu s chutí a vůní perníku snadno zvládne udělat každý
Štýrské smažené kuře jako rakouská delikatesa: Šťavnaté maso marinované v jogurtu je nejlepší s bramborovým salátem
Retro okénko: Máslové Bebe sušenky se vyrábějí již od 50. let minulého století a dodnes se používají do mnoha dezertů
Pizza fritta aneb Smažená pizza vznikla z nouze, dnes může být delikatesou: Italskou verzi langošů si určitě zamilujete
Guláš pro vídeňské kočí: Fiaker guláš obsahuje kromě masa i klobásku, vajíčko a kyselou okurku, nejlepší je s knedlíkem
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
Máslový ležák jako od Tří košťat: Slavný nápoj z Harryho Pottera můžete vyzkoušet i doma a v nealko verzi
Hitem kaváren je ube latte z fialových batátů. Chutná po oříšcích, voní květinami a spolehlivě povzbudí
Tvarožník podle Haliny Pawlovské je zcela bez mouky, krásně vláčný a díky jedné surovině i příjemně svěží
Klasická socialistická smaženka jako ze starých bufetů: Chleby obložené vaječnými řízky si můžete připravit podle ČSN
Křupavá pivní sláma. Hranolky z chleba jsou vynikající levnou a rychlou chuťovkou a báječné jsou nejen k pivu
Bavorský štrúdl: Křehký a vláčný moučník s dvěma speciálními ingrediencemi, které výrazně vylepší jeho chuť
8 foto Císařský trhanec paní Columbové z Hliněné bašty je vylepšený rozinkami a skvěle chutná s borůvkovým žahourem