Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Kapří kost i zrnko čočky. Udusit se můžete rychle. První pomoc je přitom snadná, když víte, jak ji provést
44 foto Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Pátrali jsme po nejlepším pekařství v Brně: Našli jsme podniky, kde to voní až na ulici, i pecen chleba za 102 Kč
6 foto Dubajská čokoláda, která vyrazila dech Janu Krausovi: Recept 13letého kuchaře Davida určitě musíte vyzkoušet
26 foto Kristína Nemčková povede nový podnik na Filipínách: Konečně můžu vařit podle svého a nikdo mi do toho nemluví, říká
Jak naložit s hromadou vajec, která vám zbydou po Velikonocích: Připravte si tlačenku, pomazánku nebo chlebíčky
Jak dlouho přežijí natvrdo vařená vejce mimo lednici? Důležité je, zda jsou obarvená a kde je máte uložena
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
17 foto Tereza z Peče celá země upekla poctivý voňavý mazanec za 77 Kč: Nešetřila přitom na žádné důležité ingredienci
26 foto Youtuber Kovy: „Na beránkovi se letos naučím konečně péct, ale radost mi nedávno udělal i šunkový chlebíček,“ říká se smíchem
26 foto Mazanec podle receptu cukrářky Ivety Fabešové: Voní citronem a rumem, je úžasně vláčný a díky mandlím na povrchu i křupavý
Video Velikonoce u babičky: Hlavička plná masa a vonící muškátem nadchne každého strávníka u svátečního stolu
17 foto Hledání nejlepších hranolků v Brně: Překvapila nás chuť i cena, do 80 Kč dostanete hezkou porci s výbornou chutí
Vládcem českého Facebooku je Těhotnej kuchař. V počtu sledujících porazil i Jaromíra Jágra a do milionu mu moc nechybí
Velký přehled otevírací doby obchodů na Velikonoce 2025: Kdy si nakoupit, aby lednice nezůstala prázdná
17 foto Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
6 foto Nejmladší kuchař u nás šokoval Jana Krause: 13 letý David připravil dubajskou čokoládu a moderátora tak odzbrojil
Ostravsky Gastrošef připravuje speciální míchaná vajíčka: Voní tvarůžky a skvělou chuť doplňuje také slanina
13 foto Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Video Velikonoce u babičky: Tradiční špenát voní česnekem i špekem, jeho příprava je navíc velmi snadná a zvládne ji i začátečník