Pavlišovský řízek s knedlíkem a se zelím: Tradiční specialita s netradiční přílohou chutná překvapivě skvěle
Hodnocení 6× Vlašský salát podle ČSN: Hodí se na chlebíčky i k přípravě obložených mís 24. 1. 2025
5 foto Hodnocení 12× Chyby v přípravě knedlíčků do polévky: Na hustotě těsta i době vaření záleží 24. 1. 2025
5 foto Hodnocení 3× Jak udělat bramborové placky? Z několika surovin připravíte slaný či sladký pokrm 24. 1. 2025
6 foto Hodnocení 14× Co s těstem, když nevykyne? Nevzdávejte to. Poradíme, jak na kynutí těsta vyzrát 24. 1. 2025
7 foto Hodnocení 9× Časté chyby při přípravě lososa: Nesušte ho na pánvi a kůži odstraňte až na talíři 23. 1. 2025
Hodnocení 43× Holandský řízek podle ČSN: Připravte si s námi nestárnoucí obědovou klasiku 23. 1. 2025
Hodnocení 3× Chyby při vaření krupičné kaše: Struktura kaše prozradí každé vaše pochybení 21. 1. 2025
18 receptů 18 receptů na téma zabijačka: Zpracujte vepříka chutně od rypáčku až po ocásek 21. 1. 2025
Hodnocení 6× Jak správně připravit kvásek? Žitný kvas vám ukáže nový pohled na domácí pečivo 20. 1. 2025
7 foto Hodnocení 28× Chyby při vaření pohanky: Propláchnutí je nezbytné stejně jako přesná doba vaření 17. 1. 2025
7 foto Hodnocení 58× Jak vařit uzené maso? Poradíme, jak na to, abyste nevyvařili jeho báječnou chuť 17. 1. 2025
5 foto Hodnocení 1× Proč se srazí chleba? Za sraženým chlebem může stát hned několik zbytečných chyb 28. 1. 2025
18 receptů 18 receptů na jablečné moučníky: Sladkost se v nich snoubí s dokonalou šťavnatostí 16. 1. 2025
5 foto Hodnocení 23× Časté chyby při pečení chleba: Hlídejte stav kvasu a dbejte na správné doby kynutí 15. 1. 2025
7 foto Hodnocení 1× Chyby při vaření těstovin: Pozor na dobu vaření, ale také na množství vody a soli 14. 1. 2025
7 foto Hodnocení 31× Čím potřít sekanou před pečením? Vyberte si hned z několika chutných možností 25. 1. 2025
7 foto Hodnocení 23× Kterou mouku použít na gnocchi? Jen s jedinou budou dokonale jemné a vláčné 11. 1. 2025
15 receptů 15 receptů na dokonale upečené maso: Dáte přednost šťavnaté pečínce nebo sekané? 10. 1. 2025