Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Nedaří se vám upéct mazanec, který by vypadal skoro jako ze žurnálu? Tak s tím od cukráře Josefa Maršálka to zvládnete hned napoprvé. Pokud se navíc budete řídit jeho radami, bude bochánek krásně kulatý, lesklý a zaručeně nepraskne.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMLR
Moje poznámka
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMLR
Nejnovější recepty
Ovocná tlačenka
Přidáno před 1 hodinou
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Meruňkové košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Vejce na kari s květákovou rýží
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 6 minutami
Beránek biskupský
Moanka před 1 hodinou
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 4 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 5 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 6 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 6 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 7 hodinami
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 8 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 9 hodinami
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 10 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
máslo,
cukr krupice,
rozinky,
rum,
droždí čerstvé,
sůl,
vejce,
lusk vanilkový,
vejce,
mandle
Komentáře (5)