Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové knedlíky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

29. 12. 2008 18:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota7 858 kJ / 1 878 kcal
Bílkoviny63,36 g
Tuky18,92 g
Vláknina26,60 g
Cholesterol518 mg
Sodík6 653 mg
Sůl16,42 g
Sacharidy350,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

ivulinka

8. 11. 2015 18:26

Dnes jsem dělala bramborové těsto přesně z tohoto poměru surovin.
Plnila jsem uzeným masem. Dobrota to byla, díky za recept:-K

Hanca1996

16. 2. 2014 22:51

teprv je budu zkoušet a myslím si že budou dobrý :-) ;-)

Slunečnice

23. 1. 2011 14:24

Teď zrovna se mi rozvařily, Jirko, přijeď!!! Tak snad příště.:-O

Irrena

14. 4. 2010 18:05

Neměl by být recept v přílohách?????Nebo si to myslím jen já;-)

Irrena

14. 4. 2010 18:03

Dělám úplně stejně i s tím octem, tak jsem dostala recept a proč je tam ocet to vlastně ani nevím:-D:-D, jsou moc dobré a dávám bodík:yes:

Monča

23. 9. 2009 08:08

Já je dělám úplně jednoduše:1kg vařených vychladlých brambor,1/2 kg /jedno balení/ dětské krupičky , 1 lžíce solamylu , sůl , 2 vejce . Zadělávám až se mi začne vařit voda.Jsou krásně nadýchané.:-)

panvicka

22. 7. 2009 07:46

:yes::-p

Jitka

9. 1. 2009 14:37

Pokud si holky chcete ušetřit práci....zabalím braborové válečky do mikroteňáku.a dám je na 3-4 min do mikrovlnky.Normálně na ohřívání.Jsou jak z reklamy trošku tužší ale nám moc chutnají:-O:-O::-8

jjiirka59

1. 1. 2009 02:31

ocet tam dávám proti rozvaření na nejsou sliz:-p:yes:

maruska.humlova

29. 12. 2008 21:18

Tak přesně tahle dělám bramborvé knedlíky já,jenom bez octa.Zrovna zítra je budu dělat plněné se zelím a smaženou cibulkou.Plnit je budu drůbeží sekanou,zavařenou okurkou a paprikou.:-p

Lusinda79

29. 12. 2008 20:50

Já dávám polohrubou nebo hrubou mouku a dětskou krupičku, jinak solamyl používám do bramb.rychloknedlíků(z horkých brambor), když není čas nebo chuť rychle zavelí.:-*

Jikotka

29. 12. 2008 20:45

Ani já jsem ještě neslyšela o octě v bramborových knedlících,dávám hrubou mouku a hrubou krupici už léta letoucí a jistím to před ovařením tak že knedlíky před hozením do vody obalím v Solamylu;-)

Merylas

29. 12. 2008 20:13

Já to ještě jistím troškou Solamylu, nerozvařují se. Ocet taky nedávám. Všeho dávám tak nějak od oka podle potřeby.

zizala

29. 12. 2008 19:20

Ocet nedávám, ale krupičku ano, knedlíky lépe drží tvar, méně se rozvařují. Jiřko, nač je tam ten ocet?

JanaDorazinova

29. 12. 2008 19:05

No teda, Jiřko, to je množství, jak pro vojsko! Zaujal mne ten ocet a že tam jde i hrubá mouka i krupice, no, mi se to moc líbí, ale asi bych to udělala z poloviny, jinak bych to asi měla ještě na příští rok!:-)):-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborove knedliky bramborové knedlíky recept bramborový knedlík recept na bramborove knedliky domací bramborový knedlík domácí bramborové knedlíky bramborové knedlíky z horkých brambor recept na domácí bramborové knedlíky recept na bramborový knedlík bramborový knedlíky bramborovy knedlik recept braborové knedlíky recept bramborové knedlíky bramborový knedlíky domácí bramborový knedlík nadýchaný nadýchané bramborové knedlíky bramborové knedlíky v mikrovlnce bramborový knedlíky z hrubé mouky bramborovy knedlik domaci recepty bramborovy knedlik

Suroviny: brambory, mouka hrubá, krupice dětská, vejce, sůl, ocet

TopRecepty.cz

Bramborové knedlíky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBAk