Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
6 foto Hodnocení Čerstvé jahody: Jejich chuť vás nadchne v bublanině, zmrzlině i jemných řezech 16. 5. 2024
6 foto Hodnocení 1× Chyby při přípravě langošů: Křupavé placky potřebují čas i jemnou práci s těstem 16. 5. 2024
Hodnocení 21× Chyby při mražení jahod: Vyvarujte se jich a uchovejte jahodám chuť i aroma 14. 5. 2024
6 foto Hodnocení 1× Jedlé květy v kuchyni: Přidejte do pokrmů kousek barevné krásy z přírody 13. 5. 2024
Hodnocení 1× Chyby při mražení natí: Nezbytné je omytí, porcovat je lze i po zamrazení 11. 5. 2024
6 foto Hodnocení Slané pohoštění: Z mnoha chutných možností si vybere každý mlsný jazýček 17. 5. 2024
6 foto Hodnocení 7× Jak na ředkvičkový salát. Kombinace smetany s jejich štiplavostí je dokonalá 13. 5. 2024
6 foto Hodnocení Typy knedlíků: S houskovým, bramborovým ani tvarohovým nikdy nesáhnete vedle 10. 5. 2024
Hodnocení 2× Burrata: Zabodujte na plné čáře a připravte italský sýr se sametovým středem 5. 5. 2024
7 foto Hodnocení 10× Jak uvařit frankfurtskou polévku? S námi to zvládne i začátečník 5. 5. 2024
6 foto Hodnocení 3× Jak na hrnkové knedlíky? Díky rychlé přípravě je můžete během chvilky servírovat 3. 5. 2024
Hodnocení 9× Karlovarský knedlík: Předejděte těmto zbytečným chybám a hodujte jako králové 6. 5. 2024
6 foto Hodnocení 1× Šťavnaté domácí hamburgery: Zaměřte se na kvalitu masa i čerstvost zeleniny 2. 5. 2024
Hodnocení 7× Italský chléb focaccia: Poradíme, jak si připravit tuto lahůdku nejen k vínu 29. 4. 2024
7 foto Hodnocení Omáčky k italským gnocchi: Zvítězí u vás smetanová, houbová nebo rajčatová? 28. 4. 2024