Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
8 foto Hodnocení 19× Co dobrého připravit dětem? Nepečený cheesecake s čerstvým ovocem je to pravé 6. 6. 2023
9 foto Hodnocení 59× Jahodová zmrzlina: Málokdo jí odolá a příprava vůbec není složitá. Naučíme vás ji ze smetany a tvarohu 6. 6. 2023
8 foto Hodnocení 80× Zapečené tortilly jsou jednoduchým letním jídlem. Výborně chutnají se sýrem, rajčaty a kapií 3. 6. 2023
Hodnocení 12× Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny 24. 5. 2023
Hodnocení 118× Rebarborová marmeláda nebo džem: Osvěžující dobrota nakyslé chuti výtečně chutná na palačinkách 1. 6. 2023
Hodnocení 39× Přerostlá cuketa? Poradíme, jak ji připravit k dalšímu zpracování. Výhodou je její delší trvanlivost 24. 6. 2023
9 foto Hodnocení 117× Jak připravit langoše? Máme pro vás recept na jednoduché kynuté těsto, langoše jsou z něho méně mastné 30. 5. 2023
Hodnocení 18× Levandule na zahradě: Snadné pěstování a jednoduché využití oblíbené bylinky přináší radost 24. 5. 2023
Hodnocení 28× Toužíte po záhonu levandulí, ale cena za sazenice vám připadá vysoká? Poradíme, jak je získat levněji 15. 6. 2023
Hodnocení 5× Pražení koření pro ještě lepší aroma skvělých jídel: Poradíme, jak postupovat 24. 5. 2023
Hodnocení 41× Desatero rad na téma rebarbora: Řapíky oblíbené rostliny zužitkujeme do výtečných moučníků 24. 5. 2023
Hodnocení 62× Co dobrého upéct na chalupě? Třeba hrníčkový perník. Je snadný, rychlý a moc dobrý 22. 5. 2023
Hodnocení 20× Jak na nejlepší lívance? S čerstvými jahodami chutnají skvěle. Máme pro vás výběr nejžádanějších receptů 27. 5. 2023
Hodnocení 18× Hřebíček v naší kuchyni: Do jakých jídel se nejvíce hodí a v čem nesmí chybět 25. 5. 2023
Hodnocení 23× Jak pěstovat a používat tuřín? Opomíjená zelenina chutí připomíná mladé kedlubny 26. 5. 2023
Hodnocení 65× Jak připravit omáčku z vypečené šťávy. Výborně se hodí k doplnění pečeného masa 13. 5. 2023
Hodnocení 103× Jak připravit libečkové pesto. Oblíbená zahradní rostlina výborně ochutí polévky, guláše i karbanátky 25. 5. 2023
4 foto Hodnocení 16× Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně 26. 5. 2023