7 tipů, jak použít ředkvičky ke zdobení pokrmů: Nadšené budou hlavně děti
Ředkvičky si můžeme koupit kdykoliv, ale nejlepší jsou na jaře. K jaru tato oblíbená a krásně barevná zelenina prostě patří. Chutné a mírně štiplavé bulvičky snadno vypěstujeme i na malé zahrádce, sklizeň na sebe nenechá dlouho čekat.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Ředkvičky se uplatní především ve studené kuchyni. Jsou skvělé do salátů i pomazánek. Výbornou pomazánku připravíte podle následujícího videoreceptu:
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Komentáře