Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
9 foto Hodnocení 1× Nejlepší jídlo na cesty musí být lehké, nezabírá místo a nemělo by se rychle kazit 20. 6. 2025
Hodnocení 5× Čím je clafoutis jiný než naše bublanina? Rozdíl mezi nimi je patrný na první pohled 30. 7. 2025
13 foto Hodnocení 6× Borůvkové dobroty: Nejlepší jsou s lesními borůvkami, ale kanadské jsou také chutné 19. 6. 2025
6 foto Hodnocení 10× Jak upéct tradiční francouzský clafoutis? Třešním nechte pecky a nešiďte smetanu 18. 6. 2025
8 foto Hodnocení Jak zamotat rohlík? Pár jich zkusíme a za chvíli nám to půjde jako po másle 25. 6. 2025
12 foto Hodnocení 2× Jaká jídla vydrží horké dny bez lednice? Máslo, čokoláda a majonéza k nim nepatří 10. 6. 2025
11 foto Hodnocení 2× Desatero častých otázek na téma rauty: Pokud o nich moc nevíte, zde se to dozvíte 17. 6. 2025
17 receptů 17 nejoblíbenějších klasických jídel české kuchyně: Většina z nás je vaří všechny 29. 7. 2025
13 foto Hodnocení 1× Lesní ovoce je malé a drobné, ale chutí překoná všechny druhy zahradního ovoce 29. 7. 2025
12 foto Hodnocení 1× Meruňky ve sladkých dobrotách: Je libo čerstvé, zavařené, sušené nebo kandované? 30. 6. 2025
8 foto Hodnocení 1× Co ochutnat ve Španělsku? Pod cizokrajnými názvy se skrývají opravdové dobroty 28. 6. 2025
16 receptů 16 báječných pokrmů z piknikového košíku, které si můžeme sníst na dece v přírodě 27. 6. 2025
10 foto Hodnocení 4× Co ochutnat na Slovensku? Bryndzové halušky, lokše, škvarkové pagáče a prívarok 11. 6. 2025
Hodnocení 1× Vysvědčení je hodnocení dětí za ukončení školního roku. Zaslouží si oslavu a dárek 11. 6. 2025
9 foto Hodnocení 10× Nápoje, které nás ochladí v horkých dnech: Podáváme je vlažné, studené i ledové 28. 7. 2025
Hodnocení 1× Jak tvarovat nepečené cukroví? Těsto lze tvarovat ručně nebo ve formičkách 20. 5. 2025
6 foto Hodnocení 1× Vaření a pečení na otevřeném ohni v přírodě je zábavné a plné dobrodružství 25. 6. 2025
7 foto Hodnocení 1× Domácí výroba aromat: Použijeme prášek, výluh nebo pastu z aromatických surovin 14. 6. 2025
9 foto Hodnocení 7× Co dát do řídkého krému, aby zase ztuhl? Záleží na tom, jaký krém připravujeme 14. 5. 2025