Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, před 20 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 8 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 8 hodinami
„Děvčata, je ale zajímavé, že manželovi nevadí kopr v…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 12 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 15 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Staročeská sakrajda: Perníkový závin voní po povidlech a oříšcích a nakrájený se dá využít i jako výborné cukroví
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech
Ženy v rámci hubnutí jedí málo, překvapuje odborník na výživu Pavel Suchánek. Chce to hlavně přidat bílkoviny, radí
5. 3. 2010 15:59
5. 3. 2010 15:06
5. 3. 2010 09:57
Dnes teda jen tanec radosti i když zase leze zima do kosí.HI HI
80[1]_705590948.gif
5. 3. 2010 09:45
5. 3. 2010 09:31
5. 3. 2010 09:25
Jde o lidi kteří bez ostychu a suveréně si přisvojí recept tady od nás z topek i s fotkou včetně napsaného postupu a vydávají ho na jiných stránkách za svůj.A to rozlobilo samozřejmě nás všechny tady,tak se to včera řešilo.
Takže dávej prosím ty fotečky bez obav dále,těšíme se na tvé komentáře.
5. 3. 2010 09:08
5. 3. 2010 08:45
5. 3. 2010 00:45
4. 3. 2010 23:15
4. 3. 2010 23:01
4. 3. 2010 22:05
4. 3. 2010 22:00
4. 3. 2010 21:48
4. 3. 2010 21:47
1 2 3 … 7 Další