Dva dotazy
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Na jakých otáčkach mixéru mixovat pyré?“ veronika_straka, 4. 8. 2025 05:09
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 26. 7. 2025 17:28
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. Však udělej, já dělala dnes, Věrka…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Dobry vecer, u nas dnes pikatni polevka z cervene cocky.…“ hazel, před 6 hodinami
„tara23: Věrko, já také miluji zmrzlinu, říkám, že jsem…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
9. 8. 2010 12:52
Jinak na bonboniéry koukni ke Cathleen http://www.toprecepty.cz/recept/11637-domaci-bonbo...,má tu krásné kousky a pod recetem jsou tuším v komentářích další plňky od těch co vyzkoušeli
9. 8. 2010 12:40
9. 8. 2010 12:38
1/2 kg kvalitních párečků nebo malých klobásek,
4 lžíce medu,
4 lžíce hořčice,
2 lžíce oleje.
Na pánvičce orestujeme na oleji párečky asi deset minut.Přesypeme je z pánve do mísy vystlané ubrousky a aodmastíme.
Smícháme med s horčicí a promícháme v míse s párečky.
Párečky se směsí vrátíme na pánev a ještě asi 5 minut prohříváme.
Pro větší společnost,lze upéct v troubě.
9. 8. 2010 12:27
A druhý dotaz... Nevíte o stránkách, kde bych našla recepty na kvalitní, vyzkoušené pralinky? Chci udělat domácí bonboniéru pro někoho, kdo miluje belgické pralinky... Zde jsem našla akorát čokoládové bonbony plněné salkem, ale ráda bych aspoň 12 druhů. Děkujííí