Pýchavka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Dobrý večer 😊, dnes jsme dojedli kuře a udělala jsem domácí…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Julia Oskerova: tak mi zítra řekneš, jsem na tenhle film…“ tara23, před 7 hodinami
„tara23: 😃Áno, uhádla si.“ Julia Oskerova, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
11. 8. 2014 15:52
11. 8. 2014 15:16
11. 8. 2014 14:56
11. 8. 2014 14:53
22. 8. 2010 11:01
20. 8. 2010 17:00
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=23650 tohle by taky nemuselo být špatné...
a kus textu od mykologa: "Z pýchavky obrovské jsou skutečně dobré řízky, ale já přednostňuji pýchavkový krém. To je mana nebeská," uvedl Aleš Vít a zároveň pro zájemce dodal recept.
Houbu sloupnou ze šlupky a nahrájet na kostičky, které je třeba dvacet minut povařit. Po té rozmixovat ručním mixérem, přidat deci bílého vína, sůl, bílý pepř a je-li potřeba, tak trochu zahustit jíškou připravenou na másle. Podávat s osmaženými kostkami housky. "Krém voní na celé kolo a nebudete se jej moci dojíst," dodal lákavě na závěr mykolog.
tiše ti jí závidím, já ji neviděla už skoro 35 let
20. 8. 2010 16:43