Pýchavka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 3 hodinami
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas zbytek polevky od vcera, a velice…“ hazel, před 2 hodinami
„MachyHonza: Dobrý den Honzo, jsem spokojená s mletým masem…“ Veruncicka, před 2 hodinami
„Simona Skolakova: tak u nás je to přesně naopak, manžel…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
11. 8. 2014 16:52
11. 8. 2014 16:16
11. 8. 2014 15:56
11. 8. 2014 15:53
22. 8. 2010 12:01
20. 8. 2010 18:00
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=23650 tohle by taky nemuselo být špatné...
a kus textu od mykologa: "Z pýchavky obrovské jsou skutečně dobré řízky, ale já přednostňuji pýchavkový krém. To je mana nebeská," uvedl Aleš Vít a zároveň pro zájemce dodal recept.
Houbu sloupnou ze šlupky a nahrájet na kostičky, které je třeba dvacet minut povařit. Po té rozmixovat ručním mixérem, přidat deci bílého vína, sůl, bílý pepř a je-li potřeba, tak trochu zahustit jíškou připravenou na másle. Podávat s osmaženými kostkami housky. "Krém voní na celé kolo a nebudete se jej moci dojíst," dodal lákavě na závěr mykolog.
tiše ti jí závidím, já ji neviděla už skoro 35 let
20. 8. 2010 17:43