Domácí tatarka - výborná , rychlá , jednoduchá

blade2peter Kuchař: blade2peter

Doba přípravy: 10 2 porce Omáčky 18 názorů

Suroviny

1 kelímek majonézy
1 menší cibule
1 větší sterilizovaná okurka
1 lžička hořčice
sůl
pepř
pažitka
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme najemno, okurku nastrouháme na jemném struhadle a pažitku nasekáme nadrobno.

  2. Vše smícháme s majonézou a hořčicí do jednolité hmoty.

  3. Dle chuti dosolíme a přidáme pepř. Podáváme mírně vychlazenou.

Poznámka

kdo nechce nemusí solit jako já , okurka při strouhání pustí dost slané šťávy , není potřeba solit

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Domácí tatarka - výborná , rychlá , jednoduchá

  • dominika dominika(neregistrovaná)

    podle mě vynikající:yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Do této tatarky přidávám ještě několik kapek worcestershire sauce ;-)

    Odpovědět

  • Di Di(neregistrovaný)

    Zdenka 1: To já to zase vidím jinak. Vánočka zůstane vánočkou, i když je na ní marmeláda. Majonéza je pro mě jen surovinou pro výrobu dalších dobrot, například tatarky. Taky jsem kdysi dělávala domácí majonézu, ale přešlo mě to. Raději si koupím dobrou hotovou už proto, že z ní mohu trochu odebrat a zbytek se nezkazí. Nemusím sníst celou dávku najednou. Ale proti gustu .....

    Odpovědět

  • Zdenka1 Zdenka1

    Di:s tou salmonelou máš pravdu, ale když si na kupovanou vánočku namastím marmeládu, také se z ní nestane domácí vánočka:no:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Tu fotku bych fakt odstranila...

    Odpovědět

  • Di Di(neregistrovaný)

    Domácí, protože je dělaná doma, nikoliv kupovaná. Když peču domácí koláč, taky si nemelu sama mouku. Majonéze bych opravdu dala přednost kvalitní kupované, protože tam mám jistotu, že neobsahuje salmonelu. ;-)

    Odpovědět

  • Jindra Jindra(neregistrovaná)

    Domácí ??? Ta majonéza byla také domácí ???

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Colombo65::-D:-D ty to nevíš:-O:-? to je zkopírované foto, Otto:-S:-//

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

  • Severinka Severinka

    spagetka:já jsem jeden čas dělala majonézu jen z mléka a oleje. Dala jsem do mixéru tak 2deci mlíka, osolila, mírně opepřila, a nechala mixovat, pak jsem přilévala olej a stále mixovala až do zhoustnutí:-O:-O:-O

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    blade2peter: vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo;-):-K Dávám ti pro začátek 4.bod:yes:( dělám jí skoro stejně)

    Odpovědět

  • jirholu jirholu

  • georgehradec georgehradec

    Souhlas s majonézou Hellmans a jogurtem. Já používám bílý pepř a citron.:-))

    Odpovědět

  • Zdenka1 Zdenka1

    Proč domácí:-? Že jsi doma přimíchal do kupované majonézy cibuli, hořčici a koření:-O:-?

    Odpovědět

  • Di Di(neregistrovaný)

    Já bych doporučila majonézu Hellmanns originál napůl s jogurtem Activia bílá, která omáčku zjemní a učiní dietnější. :-O

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: domácí tatarka z majonézy výroba domácí tatarky domácí tatarka domácí tatarka z mléka rychlá domácí majonéza výroba tatarky recept domácí tatarka tatarka z mléka recept na domaci tatarku jak se dělá domací tatarka tatarka z majonézy domaci tatarka video domaci tatarka recept domácí tatarka bez majonézy výborná domácí tatarka tatarka recept tatarka jednoduchá domací majonéza jak udělat domací tatarku rychlá majonéza

Zapomněl/a jsem heslo