Piškotové těsto
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Anna Kocikova, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Hezký večer Potřebovala jsem uvolnit místo v mrazáku…“ Anna Kocikova, před 9 hodinami
„Dobrý večer 😊, my jsme dnes dojedli švestkové knedlíky a k…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„A když už je salát, k večeři jsem udělala 8 chlebíčků.…“ tara23, před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10. 9. 2010 06:05
9. 9. 2010 15:16
9. 9. 2010 14:24
9. 9. 2010 13:56
Spagetka - JJ stále se máme co učit...
9. 9. 2010 13:25
9. 9. 2010 13:18
9. 9. 2010 13:13
9. 9. 2010 12:50
A hlavně teplotu v receptu ber jen jako orientační - každá trouba i sporák to maj jinak...
9. 9. 2010 12:36
9. 9. 2010 12:32
Takže troubu otvírej určitě až po 15 minutách po vložení formy, dřív ne, snaž se si zapamatovat, nebo napsat, jak ti trouba peče a otvírat ji až před dokončením upečení. Hlavně ale formu vkládej do trouby a vytahuj pomalinku, netrhej s ní a prudce nepokládej - jako s miminkem prostě. Uvidíš, že se to povede!!!
Jo a ještě - i suroviny na piškot musí mít stejou teplotu, někdy se zdá, že se to povedlo, ale ve výsledku piškot spadne, protože třeba vejce byly chladnější!!!!
9. 9. 2010 12:18
Takže když ho pak chci zarovnat ovocem & polít např. želatinou, tak to udělat nemůžu, jelikož se ten korpus tak zmenší, že mi vše steče dolů a navršku nic nedrží.
Co dělám špatně???
Předem děkuji za rady...