Ako na cviklu - červenou řepu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 50 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Pekný deň, u nás bude cesnaková polievka, zemiaky a losos…“ magdalenka, před 33 minutami
„Krásný den☀️ Včera jsem dělala ledvinky po uhersku, rcp…“ Eviip, před 1 hodinou
„Dobry den. U nas mame stejne jako u Simonky. Rybu Tilapia,…“ hazel, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Je libo pizzu? Inspirujte se recepty na kynuté i nekynuté těsto
Jak na sváteční svatomartinskou husu krok za krokem: Vláčnost masa zajistí pomalé pečení, křupavou kůrčičku pak mléko s medem
Brambory zapečené s mletým masem a majolkovou směsí: Vynikající oběd či večeře, kde můžete využít zbytky z lednice
7. 3. 2011 23:15
Zabránime tomu tak, že narezanú alebo nastrúhanú cviklu dobre premiešame s lyžicou oleja a až potom pridáme ostatné ingrediencie. Tie sa síce trocha sfarbia, ale rozdiel je viditeľný.