Kurkuma je zdravé koření
Poslední diskuze
„Poděkování “ Kacenka999, před 39 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
Poslední příspěvky
„Moc děkuji za kalendář na následující rok, kalendář jsem…“ Kacenka999, před 37 minutami
„Nadja: Nadi moc děkuji“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dobré ráno, dnes varím kotol boršču, aj na 2-3 dni. Po ňom…“ magdalenka, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7. 3. 2011 21:15
7. 3. 2011 09:15
6. 3. 2011 19:15
Až na ty fronty to tam bylo moc milé,útulné a hlavně už na dálku voňavé. Škoda,že to zrušili. Ale totéž se stalo s Myšákem-sice je už zase obnoven,ale prý to není ono-zatím jsem tam ještě nebyla,tak nevím.
6. 3. 2011 11:25
6. 3. 2011 08:15
Používám do rýže, je pak krásně žlutá a má i jinou, kořeněnou chuť. Synové, a dnes i vnoučata rýži jinak nechtějí. Nejraději mají pečené kuře a žlutou rýžičku. Pokud nemám kurkumu, dám trochu curry, ale není to ono.
5. 3. 2011 22:15
5. 3. 2011 21:15