Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,59 g |
Tuky | 1,14 g |
Vláknina | 19,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 28,89 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2011 14:56
28. 5. 2011 15:28
28. 5. 2011 11:02
Díky za komentíky všem...
28. 5. 2011 10:40
28. 5. 2011 09:44
27. 5. 2011 20:56
27. 5. 2011 20:52
Připadala jsem si dnes, jakoby mi uvařila moje babička...
27. 5. 2011 20:52
Úplně si dokážu představit tu velice jemnou chuť masa rozpadajícího se pouhým dotykem.
27. 5. 2011 20:39
27. 5. 2011 20:09
27. 5. 2011 19:53
a když je tam ten květák..tak asi bílé je dobrá volba
27. 5. 2011 19:48
Rebi, přemýšlela jsem nad tím červeným, ale protože jsem tam víno dala jen tak trochu pro aroma a chtěla jsem následně přidat i květák, zvolila jsem bílé. Kdyby to bylo jen s kořenovou zeleninou, tak souhlasím, červené se s hovězím snoubí líp. Dneska jsem usilovala zachování jemné a čisté chuti masa a zeleniny, proto třeba i to máslo jako jediný tuk..
27. 5. 2011 19:38
27. 5. 2011 19:37
27. 5. 2011 19:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 8 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 19 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 5 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 7 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 7 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: osobuko recept osobuko hovězí osobuko osobucco oso buco oso buko osobuco recepty hovězí osobuko recept oso buco recept telecí osobuko osobuko recepty recept na osobuko telecí osobuko recept osobuko telecí oso bucco osobuco osso buko osobucco recept osso bucco recept osobuco recept
Suroviny: osso buco mladého býčka, cibule, česnek, vývar hovězí, máslo, víno bílé, mrkev, petrželka kořenová, celer, květák, bobkový list, koření nové koření, mouka hladká, pepř, sůl, libeček, petrželka, jíška
Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwZK
16 názorů