Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes kmínová polévka a aj u nás došlo na plněné…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Dobry vecer, u nas jsme meli vcera rybu, dnes zeleninovou…“ hazel, před 11 hodinami
„Přeji hezký večer Nevím čím to je,nikdy neodhadnu množství…“ Anna Kocikova, před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
1. 12. 2011 10:36
1. 12. 2011 10:21
1. 12. 2011 10:12
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/tip...
29. 11. 2011 23:02
Na PH sa dá zvyknúť aj staršej gazdinej, ktorá je nedôverčivá...bude ju lákať otvárať a miešať, v tom prípade nezabudni, že každé otvorenie predlžuje dobu varenia.
Pekáreň už máte? Tá je lacnejšia a dá sa využiť skoro denne, hlavne, ak je vás doma viac.
29. 11. 2011 22:52
Remosky mam dokonca dve...jednu tu uplne uplne klasicku a druhu uz taku modernejsiu co sa jej da regulovat aj teplota.
Musis si ujasnit, co jedavate doma castejsie, ci omackovite jedla, alebo skor pecene. Pokial skor tie omackovite tak jednoznacne PH..a PH je do velkej rodiny ako stvoreny. Tvoja mamka ked uvidi aka je jednoducha obsluha PH, tak si pis, ze po nejakom case si trufne aj ona. PH je akurat strasne nemotorny na udrzbu....vo mne vzdy trnie a mavam zle sny, ze ho rozbijem.
Ja by som to povedala takto....PH nech prinesie jezisko a remosku nech ti prinesie narodeninko.
29. 11. 2011 19:04
29. 11. 2011 18:54
29. 11. 2011 15:29
29. 11. 2011 15:24
remosku mám taky, ale tu prakticky nevyužívám..pomaláč jede často
29. 11. 2011 15:11
Váhám mezi tradiční remoskou nebo pomalým hrncem. Problém je ten, že máme společnou kuchyň s rodiči a už vidím, jak mama vytahuje a obsluhuje pomaláč, nehledě na to, že z boční pozici jí bude tatik věšet bulíky na nos, kolik elektriky to ve finále sežere (ale to je u nás ohraná písnička, to jim nikdo nevysvětlí
Takže nevím, co pořídit. Remoska mi přijde použitelnější pro nás všechny, v pomaláči bych dělala jen já, a to mi přijde škoda.
Prosím všechny kuchařinky a kuchaříky - jak byste se rozhodli vy sami? Děkuju moc za rady
Předchozí 1 2