Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Knedlík z domácí pekárny

Guláš, vepřová pečeně se zelím nebo svíčková na smetaně? Tato jídla si prostě bez klasického českého kynutého knedlíku neumíme představit. Podle tohoto receptu zvládneme zadělat těsto pomocí domácí pekárny a vykynuté už ho jen vytvarujeme a uvaříme knedlíky jako z pohádky.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min

55 min (30 min příprava + 25 min tepelná úprava)

31. 8. 2008 12:29

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 034 kJ / 247 kcal
Bílkoviny10,00 g
Tuky14,45 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,25 g
Sacharidy18,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana+3lumpici

20. 2. 2022 14:30

Jednoduchý recept, konečně jsem měla výborný domácí kynutý knedlík!!!

spinner

7. 10. 2016 17:20

...voda se solí nebo ne???

Katka

15. 5. 2016 14:10

Petr B,: Pomoučím si ruku a proste tomu těstu pomužu ven z pekárny rukou.;-)

Hela21

17. 7. 2014 14:04

Muj prvni knedlik ve 32 letech a diky pekarne a receptu se povedl ,muzu jen doporucit.:yes::-):-:yes:;-):-O.

Marietta Marietta

11. 5. 2014 21:05

Výborný knedlík :-)

PavlaZ

19. 4. 2014 12:46

Poprvé jsem dělala knedlík a povedlo se .Díky za recept. Příště zkusím přidat housku.

larsa

14. 1. 2014 21:25

Děkuji za recept. Má knedlíková premiéra. A dopadla skvostně :yes: Díky

Petr B,

5. 1. 2014 13:23

Prosím vás, lidi, jak to nakynuté těsto dostáváte z nádoby pekárny??? Těsto jak pavučina, nádherně nadýchané, ale že by šlo po dobrém ven, to eda ne...

Izzizbizi

22. 9. 2013 17:53

Mně se povedl skvěle :-) :yes:

Pavlína

28. 8. 2013 11:33

maria64: nemuže to být tím, že už jsou hotové? Já podle špejle je mela hotové po 10 minutách,vyndala jsem je na 15 minutě a během techto pěti minut mi drobně praskl

mekkejla mekkejla

4. 5. 2013 13:21

Nejlepší knedlík, který jsem kdy dělala a vůbec i jedla :-D Místo sušeného droždí jsem dala 1/2 kostky klasického, těsto jsem po vykynutí ještě ručně prohnětla a vařila jsem v parním hrnci - knedlík nádherně nakynul a vůbec nepraskl! No prostě naprosto super! Moc děkuji za výborný recept! :yes:

Besinka35

9. 2. 2013 19:37

:yes:

Klára

31. 1. 2013 13:34

Tak ty jsou fakt luxusní! První pokus a hned se povedly!:-8

maria64

9. 8. 2012 08:36

Knedle jsou krásné.Jak to holky děláte, že Vám neprasknou?Mě v poslední dob vždycky prasknou, nevím proč?:yes::-p

magdalenka magdalenka

4. 8. 2012 12:32

Renáta, Dáša: je dôležité všimnúť si aj doby spotreby na sáčku so sušeným droždím. Raz som ho použila tesne pred uplynutím doby upotrebenia a cesto tiež nevyskočilo. Preto oveľa radšej používam droždie čerstvé.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynutý knedlík z pekárny kynuté knedlíky z pekárny kynuté knedlíky v pekárně houskový knedlík z pekárny nejlepší recepty z domácí pekárny kynutý knedlík bramborový knedlík domácí knedliky z pekarny na chleba houskový knedlík v pekárně kynutý knedlík v pekárně houskové knedlíky z pekárny domácí kynutý knedlík domaci bramborovy knedlik houskové knedlíky v pekárně bramborovy knedlik z domaci pekarny bramborove knedliky z domaci pekarny domácí bramborové knedlíky rychlé recepty pro domácí pekárnu domácí pekárna-knedliky kynutý knedlík houskový z pekárny domácí knedlík bez droždí

Suroviny: mléko, olej olivový, sůl, cukr, droždí sušené

TopRecepty.cz

Knedlík z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJ69