Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota8 293 kJ / 1 982 kcal
Bílkoviny60,00 g
Tuky19,45 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol15 mg
Sodík3 320 mg
Sůl8,25 g
Sacharidy383,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

spinner

7. 10. 2016 17:20

...voda se solí nebo ne???

Katka

15. 5. 2016 14:10

Petr B,: Pomoučím si ruku a proste tomu těstu pomužu ven z pekárny rukou.;-)

Hela21

17. 7. 2014 14:04

Muj prvni knedlik ve 32 letech a diky pekarne a receptu se povedl ,muzu jen doporucit.:yes::-):-:yes:;-):-O.

Marietta

11. 5. 2014 21:05

Výborný knedlík :-)

PavlaZ

19. 4. 2014 12:46

Poprvé jsem dělala knedlík a povedlo se .Díky za recept. Příště zkusím přidat housku.

larsa

14. 1. 2014 21:25

Děkuji za recept. Má knedlíková premiéra. A dopadla skvostně :yes: Díky

Petr B,

5. 1. 2014 13:23

Prosím vás, lidi, jak to nakynuté těsto dostáváte z nádoby pekárny??? Těsto jak pavučina, nádherně nadýchané, ale že by šlo po dobrém ven, to eda ne...

Izzizbizi

22. 9. 2013 17:53

Mně se povedl skvěle :-) :yes:

Pavlína

28. 8. 2013 11:33

maria64: nemuže to být tím, že už jsou hotové? Já podle špejle je mela hotové po 10 minutách,vyndala jsem je na 15 minutě a během techto pěti minut mi drobně praskl

mekkejla

4. 5. 2013 13:21

Nejlepší knedlík, který jsem kdy dělala a vůbec i jedla :-D Místo sušeného droždí jsem dala 1/2 kostky klasického, těsto jsem po vykynutí ještě ručně prohnětla a vařila jsem v parním hrnci - knedlík nádherně nakynul a vůbec nepraskl! No prostě naprosto super! Moc děkuji za výborný recept! :yes:

Besinka35

9. 2. 2013 19:37

:yes:

Klára

31. 1. 2013 13:34

Tak ty jsou fakt luxusní! První pokus a hned se povedly!:-8

maria64

9. 8. 2012 08:36

Knedle jsou krásné.Jak to holky děláte, že Vám neprasknou?Mě v poslední dob vždycky prasknou, nevím proč?:yes::-p

magdalenka

4. 8. 2012 12:32

Renáta, Dáša: je dôležité všimnúť si aj doby spotreby na sáčku so sušeným droždím. Raz som ho použila tesne pred uplynutím doby upotrebenia a cesto tiež nevyskočilo. Preto oveľa radšej používam droždie čerstvé.

Renáta

4. 8. 2012 12:18

Dáša:Možná byl problém v tom, že jsi dala studené mléko, anebo jsi smíchala sušené droždí se solí.Sůl, droždí, cukr má přijít každý do jiného rohu. Já ty knedlíky dělám stále a jsou moc dobrý:-p.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynutý knedlík z pekárny kynuté knedlíky z pekárny kynuté knedlíky v pekárně houskový knedlík z pekárny nejlepší recepty z domácí pekárny kynutý knedlík bramborový knedlík domácí knedliky z pekarny na chleba houskový knedlík v pekárně kynutý knedlík v pekárně houskové knedlíky z pekárny domácí kynutý knedlík domaci bramborovy knedlik houskové knedlíky v pekárně bramborovy knedlik z domaci pekarny bramborove knedliky z domaci pekarny domácí bramborové knedlíky rychlé recepty pro domácí pekárnu domácí pekárna-knedliky kynutý knedlík houskový z pekárny domácí knedlík bez droždí

Suroviny: mléko, olej olivový, mouka hrubá, sůl, cukr, droždí sušené

TopRecepty.cz

Knedlík z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJ69