Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„“ Nadja, 7. 5. 2025 10:24
„Přání a gratulace“ mika59, 29. 4. 2025 20:26
Poslední příspěvky
„Hezký den polévka frankfurtská a knedlíky s vajíčkem a…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Hezký den, v 8 jsem byla u zubaře a pak jsme se jen stavěli…“ tara23, před 3 hodinami
„magdalenka: Žádné nám nechutnají, drahé, levné, je to škoda…“ Veronika.Hrozna, před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
16. 1. 2014 21:59
16. 1. 2014 20:11
16. 1. 2014 19:19
4. 1. 2012 18:35
2. 1. 2012 20:58
2. 1. 2012 17:12
2. 1. 2012 16:49
Trenčiansky párok s fazuľou je výborný doteraz, len cena je neporovnateľná
2. 1. 2012 16:08
2. 1. 2012 15:36
2. 1. 2012 15:22
2. 1. 2012 10:01
1. 1. 2012 23:04
1. 1. 2012 20:49
A také lečo s moravskou klobásou, nebo jen samotné moravské klobásy v konzervě byly vynikající.
Vepřové maso ve vl.šťávě bylo pěkně libové, že ani u řezníka tak libové maso nebylo k mání.
A z hovězího ve vl.šťávě se dělávala moc dobrá pomazánka.
1. 1. 2012 20:23
1. 1. 2012 19:54
Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další