Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 25 minutami
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 15:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„hazel: Jak jsem si takovou chválu zasloužila, to ten špajz…“ Veronika.Hrozna, před 25 minutami
„hazel: Ano je, sama jsem překvapena, kolik toho vyšlo z…“ Veronika.Hrozna, před 33 minutami
„Simona Skolakova: Simčo já krůtí biskupy ještě v obchodě…“ tara23, před 59 minutami
Přečtěte si Zobrazit více
16. 1. 2014 21:59
16. 1. 2014 20:11
16. 1. 2014 19:19
4. 1. 2012 18:35
2. 1. 2012 20:58
2. 1. 2012 17:12
2. 1. 2012 16:49
Trenčiansky párok s fazuľou je výborný doteraz, len cena je neporovnateľná
2. 1. 2012 16:08
2. 1. 2012 15:36
2. 1. 2012 15:22
2. 1. 2012 10:01
1. 1. 2012 23:04
1. 1. 2012 20:49
A také lečo s moravskou klobásou, nebo jen samotné moravské klobásy v konzervě byly vynikající.
Vepřové maso ve vl.šťávě bylo pěkně libové, že ani u řezníka tak libové maso nebylo k mání.
A z hovězího ve vl.šťávě se dělávala moc dobrá pomazánka.
1. 1. 2012 20:23
1. 1. 2012 19:54
Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další