Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 676 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,78 g |
Tuky | 7,97 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdrive omyjeme maso, zbavime ho blan a mastnych casti.
Krok 2: Nakrajime na vetsi kostky a nasolime. Dame stranou a nakrajime na drobno cibuli. Mezitim nechame v hrnci rozehrat olej, pote do nej vlozime nakrajenou cibuli a nechame ji zesklovatet.
Krok 3: Nyni pridame maso a nechame ho zatahnout, muzeme ho hned opeprit a pokminovat.
Krok 4: Az bude zatahle, dame asi lzicku a pul papriky a promichame. Nechame papriku zpenit a zalejeme zhruba 2dcl vody. Maso necháme pomalu dusit, vždy pravidelně kontrolujeme a podlevame vodou.
Krok 5: Az bude maso měkké, dosolíme podle chuti, podlejeme troskou vody a necháme jeste chvili probublat.
Krok 6: Jako přílohu můžeme zvolit brambory pečené v troubě nebo vařené. Dozdobíme zeleninovou oblohou.
Zveřejněno 30. 4. 2014 14:49
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mmw1
Nejnovější recepty
Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem
Přidáno před 18 hodinami
Podzimní salát z kapustiček s hruškou a jablkem
Přidáno před 18 hodinami
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Přidáno před 19 hodinami
Podzimní řezy
Přidáno před 20 hodinami
Černá čočka beluga, slanina, volská oka a kysané zelí (pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Tortilly s houbami
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
Kečupy Heinz dostanou nový design: Jeden trik zabrání restauratérům doplňovat původní obal levnějším výrobkem
Retro okénko: Pochoutky s vystřihovacími panenkami Dana, Jana a Lena stávaly 3,90 Kčs a dělaly se ve třech příchutích
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Omáčka z klouzků
kimlo před 1 hodinou
Bílá zelná polévka kudlanka
juannita před 2 hodinami
Houbové topinky
Slavista62 před 2 hodinami
Ovesné lívanečky
Kattyy před 3 hodinami
Gratinované mangoldové řapíky
Tonja před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
PodavkaJ před 12 hodinami
Vepřová panenka se smetanovým přelivem
Lisa444 před 15 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Ofiponka před 15 hodinami
Batáty s hlívou
Cook.Chef před 15 hodinami
Houbová smaženice
PetraCy před 15 hodinami
Komentáře (1)