Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nová kategorie Tlakový hrnec

alca2: Do vyhledavače jsem zadala "par hrne" a vyjely mi tyto recepty, tak zkus pohledat,
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=pa...
Na Google mi vyjely tyto:
http://www.google.cz/#hl=cs&rlz=1R2SKPB_csCZ394&sc...

www.toprecepty.cz: Je jistě dost lidí, kteří stejně jako já začínají s parním hrncem a recepty se nehledají snadno. U vás zveřejněné recepty se mi moc líbí, ale těžko se hledají. Vím, že už nové kategorie nezavádíte, ale prosím o radu, jak je tedy hledat. Děkuji.

Laďka: tlakový hrnec - s tím přišel do styku snad každý, v každé rodině je nebo byl, takže vyčleňovat ho do zvláštní kategorie je podle mne zbytečné.
:-O Jiné je to s mikrovlnkou - ta je sice také ve většině rodin, ale kdo v ní skutečně vaří? Většina lidí v ní jídlo jen ohřívá a diví se, když řeknu, že v ní vařím brambory, houskové knedlíky, rýži, těstoviny, květák, základ pro nastavovanou kaši, zapeču flíčky, že se v ní dá uvařit pudink, udělat karamel, dokonce i zavařovat a "péct" nějakou buchtu.
;-) Novější a méně známé přístroje jako je domácí pekárna, pomalý hrnec, příp. další, zde jako samostatné kategorie mají opodstatnění, protože nám, kdo je nemáme, pomáhají s rozhodnutím, zda si je pořídit a těm čerstvým majitelům, jak v nich jídlo připravovat. :-K

RTlakáče z akce asi před 1/2 rokem v Albertu za 999 Kč,3 a1/2 a 6 litrů:yes:

www.toprecepty.cz: není zač, byl to je nápad.

No vidíte a já myslela,že tlakový hrnec je přežitek.Že se dnes preferuje spíš pomalý hrnec,pomalé vaření a pečení.Já tlakáč nepoužívám minimálně 2 roky.Takový hovězí vývar pěkně pomalu vařený se s tím z tlakáče nedá srovnat.Když je ale potřeba mít rychle navařeno,tak proč ne.

Zdravím, díky za tip, nové kategorie už ale nezavádíme. Jídla z tlakového hrnce se jistě dají dobře zařadit do jiných kategorií.

spagetka: To nebyla ironie, ale Váš příspěvek mě přiměl k úsměvu. S domácí pekárnou jsem to myslela vážně. Když se podívám do sekce Domácí pekárna, většinou se v ní zadělává těsto a pečou "koláče, buchty a chleba".

tejaja : máte pravdu, ale rady jak vařit v tlakovém hrnci - časy, bych mohla přirovnat k mikrovlnné troubě, to je taky samostatná kategorie - bez ironie.

Ale no nic, když nebude, tak nebude.

Podľa mňa by táto kategória ako samostatná bola zbytočná. V tlakovom hrnci sa dá variť všetko to, čo v normálnych hrncoch. Varím polievky, mäsá, zemiaky, zeleninu, strukoviny....vlastne by sa potom do tejto kategórie dali napísať všetky recepty, ktoré tu sú, mimo múčnikov samozrejme.
Rady, ako v tlakovom hrnci variť + časy varenia, sa môžu dať ako samostatný článok a každý si to nájde.;-)

Laďka:Prosím bez ironie, ano? Dotaz jsem adminům zaslala, je to na nich. Já napsala jen svůj názor. Děkuji za pochopení.

spagetka:
... a když míchám těsto, můžu ho míchat v míse a nemusím mít domácí pekárnu ...:-)):-)):-))
... a cokoliv z něho peču, můžu upéct v troubě a nemusím mít domácí pekárnu ...
:-D:-D:-D

Pošlu to adminům jako návrh, vyjádřej se, to je v jejich kompetenci, i když upřímně, osobně to považuju za zbytečné, protože cokoli dusíte, můžete dusit v tlakáči. Takový pomalý hrnec je přece jen jiná kategorie.

Dost často vařím v tlakovém hrnci (a jistě ne jenom já). Líbí se mi recepty od A. Kocíkové právě na vaření v tlakovém hrnci a její různé vychytávky.
Jelikož svoje recepty zařazuje do již existujících kategorií, špatně se recepty na tlakový hnec hledají.
Co myslíte, nebylo by dobré založit novou kategorii ?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami

„Přání a gratulace“ Nadja, před 19 hodinami

„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více