Pstruh s citrónovým pepřem a medem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: Juli inspirovala jsi mě a hodně 😁. Už jsem…“ tara23, před 4 hodinami
„Dobrý deň želám dievčatá. U mňa dnes sumček a k nemu…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Hezký den dnes rajčatová polévka a lečo s chlebíkem…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
30. 5. 2013 14:52
29. 5. 2013 16:10
29. 5. 2013 15:09
29. 5. 2013 15:02
Pstruha opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citrónem a naložíme do medové marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a citronovým pepřem. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.
Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pstruha z obou stran opečeme.
Pstruha na medu podáváme například s bramborovou kaší, čerstvou zeleninovou oblohou nebo celozrnnou bagetou.
Tip na koření: www.rojikovokoreni.cz/citronovy-pepr-bily/p83