Pstruh s citrónovým pepřem a medem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 23. 12. 2025 17:24
„Poděkování “ mika59, 20. 12. 2025 16:49
Poslední příspěvky
„Dobrý večer😊, u nás dnes panenka s omáčkou z hlívy,…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Nadja: Nadi, děkovačka s líbáním nebyla, zápal plic to…“ tara23, před 2 hodinami
„Moje dcera měla nádhernou Vánoční výzdobu, tohle…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
30. 5. 2013 13:52
29. 5. 2013 15:10
29. 5. 2013 14:09
29. 5. 2013 14:02
Pstruha opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citrónem a naložíme do medové marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a citronovým pepřem. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.
Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pstruha z obou stran opečeme.
Pstruha na medu podáváme například s bramborovou kaší, čerstvou zeleninovou oblohou nebo celozrnnou bagetou.
Tip na koření: www.rojikovokoreni.cz/citronovy-pepr-bily/p83