Pstruh s citrónovým pepřem a medem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: děkuji, Juli, za recept. Zkusím je udělat.…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„MarcelaPa: Králičie pečienky som urobila tak, že som si…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
„Přišly na celé odpoledne děti a děda už dělá palačinky“ tara23, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 13 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Královské chutě: Britský král Karel III. zakázal francouzskou lahůdku foie gras a miluje musaku se zvláštní ingrediencí
Dobro došli? Nečekejte na prázdniny a připravte si chorvatskou pljeskavicu už teď!
Co s dýňovými semínky? Opražená na oleji a ochucená voňavým kořením výborně doplní polévky, kaše i karbanátky
30. 5. 2013 16:52
29. 5. 2013 18:10
29. 5. 2013 17:09
29. 5. 2013 17:02
Pstruha opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citrónem a naložíme do medové marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a citronovým pepřem. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.
Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pstruha z obou stran opečeme.
Pstruha na medu podáváme například s bramborovou kaší, čerstvou zeleninovou oblohou nebo celozrnnou bagetou.
Tip na koření: www.rojikovokoreni.cz/citronovy-pepr-bily/p83