Pstruh s citrónovým pepřem a medem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Jak udelat Smoothie bowl v mixéru?“ Merylas, 16. 7. 2025 19:05
„Zkušenosti s foodprocessorem Kenwood “ Monicurka, 15. 7. 2025 20:00
Poslední příspěvky
„Dobrý deň dievčatá. U nás opäť striedavo upršaný deň, tak…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Dneska gulášová polévka, vepřová roláda , brambor.“ Jajajajaapaja, před 11 hodinami
„Veronika.Hrozna: kľudne, o jedného viac, či menej...beztak…“ magdalenka, před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
30. 5. 2013 14:52
29. 5. 2013 16:10
29. 5. 2013 15:09
29. 5. 2013 15:02
Pstruha opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citrónem a naložíme do medové marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a citronovým pepřem. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.
Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pstruha z obou stran opečeme.
Pstruha na medu podáváme například s bramborovou kaší, čerstvou zeleninovou oblohou nebo celozrnnou bagetou.
Tip na koření: www.rojikovokoreni.cz/citronovy-pepr-bily/p83