Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 30 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Pekný deň, u nás bude cesnaková polievka, zemiaky a losos…“ magdalenka, před 33 minutami
„Krásný den☀️ Včera jsem dělala ledvinky po uhersku, rcp…“ Eviip, před 1 hodinou
„Dobry den. U nas mame stejne jako u Simonky. Rybu Tilapia,…“ hazel, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 53 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Muzika: Staročeská vánoční dobrota ze sušeného ovoce skvěle chutná v kombinaci s vánočkou
Halloweenské MasterChef Česko: Jak na jednoduché chlupaté prsty z listového těsta, pařáty čarodějnice a další děsivé pohoštění
Víte, že jeden ze symbolů Berlína je klobása? Slavný currywurst tu má dokonce i své muzeum
30. 4. 2018 08:55
4l mi přijde málo ale tech 6 a 7,5l zase moc. A kdyby vařila třeba jenom jednu-dvě porce jídla v tom hrnci, 4l mi přijde akorát ale 6 a 7,5l zase moc. Jakou velikost myslíte, že je nejlepší v takovém případě koupit? Já když vařím v tlakáči tak je toho vždycky hodně, nevím, jestli a jaké má nevýhody vařit v něm jenom trochu jídla... děkuji a doufám, že jsem to napsala srozumitelně
2. 12. 2017 10:11
2. 12. 2017 01:02
28. 4. 2017 17:06
8. 1. 2012 12:14
12. 7. 2011 16:44
p7120001_(3).jpg
12. 7. 2011 15:04
12. 7. 2011 14:56
30. 1. 2011 19:03
30. 1. 2011 19:02
30. 1. 2011 18:31
30. 1. 2011 17:39
30. 1. 2011 17:07
To jsem tedy opravdu ještě nikdy neslyšela, že něco takového se může stát
30. 1. 2011 16:59
30. 1. 2011 12:57
1 2 3 Další