Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš III

Tradiční hovězí guláš potřebuje dostatek péče a hlavně času na přípravu a následné proležení, aby se chutě rozvinuly. Ne vždy ale máme tolik času nebo energie, a proto jsme si pro vás připravili úspornější, rychlejší, variantu - v tlakovém hrnci.

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min v tlakovém hrnci

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, v tlakovém hrnci)

25. 7. 2008 12:07

Suroviny

Dárkové
POUKAZY

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 760 kJ / 1 377 kcal
Bílkoviny169,40 g
Tuky56,13 g
Vláknina22,40 g
Cholesterol 425 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,60 g
Sacharidy43,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já dělám guláš v" tlakáči", proto těch 20 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jardakupsa

6. 2. 2022 11:01

Chuťově výborné.

Petra Dvor. Petra Dvor.

2. 9. 2020 10:47

Dobrý den, přidávám fotečku. Guláš je moc dobrý ????

Linda

19. 10. 2016 01:51

Přemysl Hnilička: Nejlepší je,když poučuje ten co sám neumí.... 3.pád-komu,čemu - mně... tady se vaří !.... ať si každý píše jak mu zobák narostl.

Přemysl Hnilička

24. 7. 2016 17:00

jkluk: Mě vadí jiná věc. "pokrájené maso na kostky", "pokrájená paprika na proužky" - do prčic, copak už nikdo neumí česky? Ach jo.

jkluk

24. 7. 2016 15:45

Velmi mě tam zarazila ta kupovaná jíška a gulášové koření. To rozhodlo, že jsem to nevařil.:-((

Petra

31. 10. 2015 11:45

Dobrý den,
dělala jsem dle návodu, až na kupovanou jížku...A guláš je na jedničku.
Děkuji za recept :-K:-8...www.toprecepty.cz

Homer

4. 10. 2015 11:12

Teda já nejsem žádný kuchař, ale chtěl jsem potěšit přítelkyni než dojde z práce, dělal jsem to přesně podle receptu a myslím že to dopadlo dobře, takže díky za pomoc a komu se to nelíbí tak ať napíše svůj recept někam jinam a nedává sem chytré poznámky!;-)

Jitka

17. 11. 2014 09:41

Takže to shrnu: umělé koření, umělý bujón, umělá jíška. Guláš jak vyšitej.

ZhaoBao

25. 8. 2014 11:10

samej expert jak tak koukám :-D

PETR ZITA

13. 6. 2014 14:33

Gulášové koření ??? FUJ;-(

Míša

26. 5. 2014 10:18

a není to jedno,každému co jeho jest:-)

pohlreich

6. 2. 2014 14:58

Eliza:maš recht:yes::yes::yes:

pohreich

6. 2. 2014 14:56

Martin:dalsi umelec :no:

pohlreich

6. 2. 2014 14:55

Kuchar martin:neumíš nic ty umelče:no:

rebeka rebeka

22. 8. 2013 21:23

nedávala jsem gulášové koření ani nezahušťovala, to zahustila cibule... a táhla jsem ho pomalu, tři hoďky na sporáku ;-)výborný byl:-p;-):yes: přidávám bodík a foto, jestli neva:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš guláš hovězí guláš recept recept hovězí guláš recept na hovězí guláš gulas recept hovězí guláš podle pohlreicha guláš hovězí recept na guláš výborný hovězí guláš hovězí guláš z kližky hovezi gulas s rajskym protlakem jíška do guláše recepty hovezi gulas gulas top recepty gulas z hoveziho guláš recept hovězí recepty na hovězí guláš recept guláš hovězí hovězí guláš recepty

Suroviny: kližka hovězí, cibule, česnek, paprika čerstvá bílá, paprika sušená sladká, koření gulášové, protlak rajský, kmín drcený, majoránka, pepř mletý, sůl, sádlo, jíška tmavá instantní

TopRecepty.cz

Hovězí guláš III

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpj1