Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš III

Tradiční hovězí guláš potřebuje dostatek péče a hlavně času na přípravu a následné proležení, aby se chutě rozvinuly. Ne vždy ale máme tolik času nebo energie, a proto jsme si pro vás připravili úspornější, rychlejší, variantu - v tlakovém hrnci.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, v tlakovém hrnci)

25. 7. 2008 13:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 760 kJ / 1 377 kcal
Bílkoviny169,40 g
Tuky56,13 g
Vláknina22,40 g
Cholesterol 425 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,60 g
Sacharidy43,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já dělám guláš v" tlakáči", proto těch 20 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jardakupsa

6. 2. 2022 12:01

Chuťově výborné.

Petra Dvor. Petra Dvor.

2. 9. 2020 11:47

Dobrý den, přidávám fotečku. Guláš je moc dobrý ????

Linda

19. 10. 2016 02:51

Přemysl Hnilička: Nejlepší je,když poučuje ten co sám neumí.... 3.pád-komu,čemu - mně... tady se vaří !.... ať si každý píše jak mu zobák narostl.

Přemysl Hnilička

24. 7. 2016 18:00

jkluk: Mě vadí jiná věc. "pokrájené maso na kostky", "pokrájená paprika na proužky" - do prčic, copak už nikdo neumí česky? Ach jo.

jkluk

24. 7. 2016 16:45

Velmi mě tam zarazila ta kupovaná jíška a gulášové koření. To rozhodlo, že jsem to nevařil.:-((

Petra

31. 10. 2015 12:45

Dobrý den,
dělala jsem dle návodu, až na kupovanou jížku...A guláš je na jedničku.
Děkuji za recept :-K:-8...www.toprecepty.cz

Homer

4. 10. 2015 12:12

Teda já nejsem žádný kuchař, ale chtěl jsem potěšit přítelkyni než dojde z práce, dělal jsem to přesně podle receptu a myslím že to dopadlo dobře, takže díky za pomoc a komu se to nelíbí tak ať napíše svůj recept někam jinam a nedává sem chytré poznámky!;-)

Jitka

17. 11. 2014 10:41

Takže to shrnu: umělé koření, umělý bujón, umělá jíška. Guláš jak vyšitej.

ZhaoBao

25. 8. 2014 12:10

samej expert jak tak koukám :-D

PETR ZITA

13. 6. 2014 15:33

Gulášové koření ??? FUJ;-(

Míša

26. 5. 2014 11:18

a není to jedno,každému co jeho jest:-)

pohlreich

6. 2. 2014 15:58

Eliza:maš recht:yes::yes::yes:

pohreich

6. 2. 2014 15:56

Martin:dalsi umelec :no:

pohlreich

6. 2. 2014 15:55

Kuchar martin:neumíš nic ty umelče:no:

rebeka rebeka

22. 8. 2013 22:23

nedávala jsem gulášové koření ani nezahušťovala, to zahustila cibule... a táhla jsem ho pomalu, tři hoďky na sporáku ;-)výborný byl:-p;-):yes: přidávám bodík a foto, jestli neva:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš guláš hovězí guláš recept recept hovězí guláš recept na hovězí guláš gulas recept hovězí guláš podle pohlreicha guláš hovězí recept na guláš výborný hovězí guláš hovězí guláš z kližky hovezi gulas s rajskym protlakem jíška do guláše recepty hovezi gulas gulas top recepty gulas z hoveziho guláš recept hovězí recepty na hovězí guláš recept guláš hovězí hovězí guláš recepty

Suroviny: kližka hovězí, cibule, česnek, paprika čerstvá bílá, paprika sušená sladká, koření gulášové, protlak rajský, kmín drcený, majoránka, pepř mletý, sůl, sádlo, jíška tmavá instantní

TopRecepty.cz

Hovězí guláš III

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpj1