Recepty a jejich názory na suroviny
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 56 minutami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 12. 9. 2025 07:12
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: Jaruš, tady prý rostou, je to asi jak kde“ tara23, před 34 minutami
„tara23: soused je asi kouzelník, dneska jsme taky byli v…“ Jajajajaapaja, před 49 minutami
„ted přinesl soused větší misku už očištěných hub, tak budou…“ tara23, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
26. 8. 2017 19:01
16. 8. 2017 20:09
"... ikdyž recept je správný proč tolik špatných reakcích na to..."
A divíte se?
Co to tu zkoušíte?
Nebyla jste to vy, co mouku vařila 3x delší dobu než jste psala?
Nebyla jste to vy, co do Znojemské dávala půlené okurky?
Nebyla jste to vy, co z půl kila masa udělala 8 až 10 porcí?
No, udělat kopanec v receptu se může stát každému... Když už se to jednomu podaří a je upozorněn, tak chyby opraví, kritikům poděkuje a chce-li se z toho vyhrabat tak přestane kopat, že
Tak se nedivte, že jsme byli poněkud nevrlí
***
Edit:
Začarovaná "Znojemská"
Pokud má někdo dost času, tak si tady může počíst jak se profesionálka brání "nařčení" zklamaných uživatelů https://www.labuznik.cz/recept/znojemska-omacka/
11. 8. 2017 21:35
11. 8. 2017 21:32
11. 8. 2017 17:44
11. 8. 2017 17:08
11. 8. 2017 08:01