Recepty a jejich názory na suroviny
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„Dobrý večer k obědu jsme dojedli kuře, tentokrát s…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„magdalenka: Máš tady na tu drožďovou receptík??? Já už…“ Veronika.Hrozna, před 10 hodinami
„Zdravím dievčatá, u nás sa počasie strieda ako na hojdačke.…“ Julia Oskerova, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 14 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 16 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 19 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
26. 8. 2017 21:01
16. 8. 2017 22:09
"... ikdyž recept je správný proč tolik špatných reakcích na to..."
A divíte se?
Co to tu zkoušíte?
Nebyla jste to vy, co mouku vařila 3x delší dobu než jste psala?
Nebyla jste to vy, co do Znojemské dávala půlené okurky?
Nebyla jste to vy, co z půl kila masa udělala 8 až 10 porcí?
No, udělat kopanec v receptu se může stát každému... Když už se to jednomu podaří a je upozorněn, tak chyby opraví, kritikům poděkuje a chce-li se z toho vyhrabat tak přestane kopat, že
Tak se nedivte, že jsme byli poněkud nevrlí
***
Edit:
Začarovaná "Znojemská"
Pokud má někdo dost času, tak si tady může počíst jak se profesionálka brání "nařčení" zklamaných uživatelů https://www.labuznik.cz/recept/znojemska-omacka/
11. 8. 2017 23:35
11. 8. 2017 23:32
11. 8. 2017 19:44
11. 8. 2017 19:08
11. 8. 2017 10:01