Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Recepty a jejich názory na suroviny

Jana Remkova: :yes::yes::yes::yes:

MiskaM:
"... ikdyž recept je správný proč tolik špatných reakcích na to..."
A divíte se?
Co to tu zkoušíte?
Nebyla jste to vy, co mouku vařila 3x delší dobu než jste psala?
Nebyla jste to vy, co do Znojemské dávala půlené okurky?
Nebyla jste to vy, co z půl kila masa udělala 8 až 10 porcí?
No, udělat kopanec v receptu se může stát každému... Když už se to jednomu podaří a je upozorněn, tak chyby opraví, kritikům poděkuje a chce-li se z toho vyhrabat tak přestane kopat, že ;-)
Tak se nedivte, že jsme byli poněkud nevrlí :-K
***
Edit:
Začarovaná "Znojemská" :-8
Pokud má někdo dost času, tak si tady může počíst jak se profesionálka brání "nařčení" zklamaných uživatelů https://www.labuznik.cz/recept/znojemska-omacka/

Jana Remkova: :yes::yes::yes:

jemmy: Přesně o tom jsem přesvědčená. Když tady bude recept od autorky, která je zde uznávaná, je tady dlouho a bude to jinak úplný blaf, dostane body a nikdo neřeší, že ten recept vlastně není o ničem. Když má někdo super recepty a ty se líbí, super, ale už jich má hodně v TOP 10 tak bacha!!! :-D.. Bacha na autorku. Pak jsou zde noví, na nich se najdou chyby, i kdyby žádné nebyly. Takže lépe se tím nezabývat ;-)

Jana Remkova: Tak to tedy mate pravdu,myslim si ,ze kdyz je nekdo novy,tak i kdyz nekdy nni recept tak vyvedeny,ceni se snaha a i kritika se da uplne jinak pouzit,nez zde na topkach.Ja si hodnotim recepty ,tak jak se libi me a nejaka vedlejsi kritika me nezajima,ale pokud nekdo zacina a pusti se do nej tak urcite ztrati chut pokracovat,ale to je jen muj nazor.Preji moc pekny vecer:-K:-K

MiskaM: Je to lidmi. Netrap se tím ;-)

Proč když je tu recept a suroviny se někomu nelíbí a nesedí někomu ikdyž recept je správný proč tolik špatných reakcích na to :-( nechápu a mrzí mě to ;-( člověk vaří dlouho už a pak toto? Proč? ;-(

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami

„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27

„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více