Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Anulak

Eja57: nevím jestli jste četla jstejný komentář, ale nevšimla jsem si že bych recept chválila nebo řekla že to bylo moc dobré. Řekla jsem že tenhle "třeba výmečný" recept mnozí nevyzkouší, tím jsem myslela i sebe. A řekla jsem že je to škoda, myšleno že si paní dala práci s publikací, tak proč to udělat jen napůl. Toť vše.

LIDKA: dobrý den, když něco vaříte léta "od oka", tak víte přesně kolik tam čeho dáváte. Snad není tak těžké před publikací receptu to zvážit/změřit, nebo uvést aspoň přibližné množství a čas vaření. Navíc ostatní nežadají snad tolik když se ptají kolik protlaku do té polévky přidáváte. Stačí napsat cca teď plácnu 3/4 polévkové lžíce na cca litr vody (nevím kolik přesně ve Vašem případě) atd. Samozřejmě každý si to upraví podle své chuti, ale musí být konkrétní základní recept, který si lidi vyzkouší aby věděli příště ceho tam budou chtít přidat víc/miň. Tohle není recept, ale soupis ingrediencí a postup. Když mě kamarádka žádala o recept něčeho co vařím od oka, tak jsem si při dalším vaření sepsala přesně kolik jsem čeho přidala i poznámky čeho může přidat víc, nebo naopak ubrat aby docilila takového či jiného efektu. Tím že jste neuvedla množství, bohužel Váš třeba výmečný recept mnozí nevyzkouší a to je podle mně škoda. Pěkný den ;-)

Naposledy jste si prohlédli