Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 259 kJ / 3 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,19 g |
Tuky | 289,48 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 39,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tři rychlé pomazánky z jednoho základu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oGOk
Moje poznámka
Tři rychlé pomazánky z jednoho základu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oGOk
Nejnovější recepty
Ryba s ořechovou krustou
Přidáno před 5 hodinami
Hlíva ála vídeňský řízek
Přidáno před 7 hodinami
Jemná, jednoduchá, osvěžující pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Kořeněná polévka s bílými fazolemi zahuštěná vločkami
Přidáno 13. 12. 2024 18:59
Králičí řízky s hruškovým pyré
Přidáno 13. 12. 2024 18:00
Králičí maso s dýní na šalotce a česneku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 12. 2024 07:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí karamelový vaječňák, připravený za chvilku: Z pár ingrediencí a salka vznikne perfektní vánoční likér
Vítězem Prostřena se stal Šon, oblíbený svérázným humorem. Podával sušené žáby i pálenku s naloženými hady
Náš život s celiakií: Vietnamský salát bun bo nam bo podle kuchaře Šona naší Áni chutná, recept je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z růžičkové kapusty
Adlla před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
vakl1 před 3 hodinami
Rychlá houbová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
Sirkounn před 5 hodinami
Čokoládové crinkles
Breberka před 5 hodinami
Pudinková bábovka s vaječným likérem
KathrinaT před 6 hodinami
Sušenky Spekulatius
boomgo před 6 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
rpopovsky@hotmail.com před 7 hodinami
Rýžový nákyp
Sasid před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Konsel před 8 hodinami
Suroviny:
máslo,
tvaroh jemný,
cibulka jarní,
kopr,
pažitka,
tuňák,
šťáva citronová,
olej dýňový,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý
Komentáře (13)