Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Asplenka

Výborné, je to z Norem pro restaurace z dávných dob, ale jsem ráda, že jsem ten recept našla. :)))

Uvařila jsem to jako "opravdu" segedín, s bobkovým listem a novým kořením. Bez masa. Přimíchala uvařenou cizrnu a smetanu, zahustila. Bylo to vynikající!!!!! Budu opakovat, a gratuluji za vynikající recept!! :-K :yes:

To je nejlepší recept s fazolkami, který jsem kdy jedla. Za mne vynikajícíííí!!!! :yes:

No to je přece "Hadí maso" :D Ale to se ještě na pánvi roztrhá. Veliká mňamka, vařím často :D

Tak je vařím a momentálně vypadají úžasně. <3

Já dávám jedině zakysanou smetanu, máme to raději navinulé a ještě přidávám trochu citronové šťávy. Minule jsem to vařila se sladkou smetanou ke šlehání a nedalo se to dochutit.

Naposledy jste si prohlédli