Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele aviaris

Buchta je desne jednoducha na udelani a prudce jedla ;-)

spagetka: dam novou fotku az to budu delat znovu. Momenatlne to bylo jedine co se mi podarilo ulovit. Zmizlo to rychleji nez planovano ;-)

1974andrea - mam pocit ze prava ricotta se dela ze syrovatky, ale i tady na top receptech je recept na 'smetanovou ricottu' z mleka + trochy smetany.;-)
http://www.toprecepty.cz/recept/32294-domaci-smeta...

Treba pro ty kdo maji pristup ke smetane za levno nebo vlastni.
V CR neziji uz delsi dobu takze ceny opravdu nesleduju.

paradni je peceny cesnek zamichany (rozmackany) do bramborove kase ;-)

Pridala jsem fotecky jak ho delam ja. Doufam, ze to nevadi.
Super je peceny cesnek v bramborove kasi, k jakemukoliv masu po studenu, do omacek pokud chcete zmenit chut (napriklad, ze je navareno napar dni a nechcete jist to 'same' ;-) ) Paradni je i kdyz se dela Focaccia s rozmarynem nebo domaci cesnekovy chleba kde se da dat primo do testa kdyz tvarujete bagetky pred pecenim.

Klidně jen maznout máslem stačí. Ta čokoláda a maliny uz tomu dá;-)vají super chuť.

Tohle vypada prudce jedle. Jen dva dotazy. Kolika procentni jogurt na to pouzivat a kolik procent ma smetana na vareni. Jsem v UK tak at vim po cem se mam koukat. Dekuji:-K

Naposledy jste si prohlédli