Pridala jsem fotecky jak ho delam ja. Doufam, ze to nevadi.
Super je peceny cesnek v bramborove kasi, k jakemukoliv masu po studenu, do omacek pokud chcete zmenit chut (napriklad, ze je navareno napar dni a nechcete jist to 'same' ) Paradni je i kdyz se dela Focaccia s rozmarynem nebo domaci cesnekovy chleba kde se da dat primo do testa kdyz tvarujete bagetky pred pecenim.
Tohle vypada prudce jedle. Jen dva dotazy. Kolika procentni jogurt na to pouzivat a kolik procent ma smetana na vareni. Jsem v UK tak at vim po cem se mam koukat. Dekuji
http://euro.e15.cz/profit/ricotta-aneb-jak-si-poch...
http://www.italat.cz/vyrobky/ricotta
http://www.toprecepty.cz/recept/32294-domaci-smeta...
V CR neziji uz delsi dobu takze ceny opravdu nesleduju.
Super je peceny cesnek v bramborove kasi, k jakemukoliv masu po studenu, do omacek pokud chcete zmenit chut (napriklad, ze je navareno napar dni a nechcete jist to 'same'
1 2 3 … 6 Další