Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele BarborkaS.

Colombo65: můžete použít jakou máte rád.
:-)Hladká je vhodnější než hrubá.
Ale když chci zdravější verzi použiji i celozrnou špaldovou a pod.

Tak jsem dnes udělala natěšená pomazánku z droždí, podotýkám bez předchozí zkušenosti. A bez urážky autorce jsem horší pomazánku nejedla. Člověk musí asi přijít na chuť právě droždí. Přesto posílám bodík za snahu a za vylepšenou večeři našich pejsků, kteří si pochutnali ;-)

Určitě vyzkouším:-p:yes:bodík letí:-)

Včera jsem far upekla a je moc dobrý. Trochu mě překvapilo, že je mastnější, příště zkusím dát méně másla. Každopádně ta dobrota stojí za vyzkoušení :yes::yes::-p Děkuji Elize za recept:-K

Nejhorší na tom je, že ta fotka nejde smazat:-D,takže hold ta prezentace tohoto receptu není nejlepší. Hlavně, že strávníkům chutnalo.:-p

Děkuji za komentáře :-K:-)
Pro perfekcionalisty nadpis upraven.:-D

Musí to být ňamka :-p , ale taky pěkně tučná:-D no ale kdo neřeší kilča, ten si pošmákne :yes:

Letos jsem zkusila a musím moc pochválit výborný recept. Kapala jsem kávou místo rumu. Bodík letí :-K:-p