Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele brymi

Já naopak vítám, když jsou zde recepty od jiných uživatelů podobné, jen se třeba lišící jednou dvěma surovinami. Pro nás, začínající kuchařky, které ještě moc neexperimentují, je pomocí vidět, že se jídlo dá obohatit i o něco jiného, než známe s kuchařek svých babiček ;-)Díky za recept.

Mmm to vypadá moc dobře :-) Moc toužím po tom, umět nějakou lehkou omáčku k těstovinám, většinou je mi totiž po mých výtvorech těžko, ptám se, jaká smetana je nejlepší? Ke šlehání, 12%, nebo nějaká speciální na vaření? Prosím, poraďte mi. Předem děkuji :-)

Mmm to vypadá moc dobře :-) Moc toužím po tom, umět nějakou lehkou omáčku k těstovinám, většinou je mi totiž po mých výtvorech těžko, ptám se, jaká smetana je nejlepší? Ke šlehání, 12%, nebo nějaká speciální na vaření? Prosím, poraďte mi. Předem děkuji :-)

krásné :-)pořád se na ně chystám a ještě jsem je neupekla, tak teď už se do nich odvážím... LuciLuci, v toustovači to určo půjde, já mám toustovač, ve kterém jsou na výměnu jen ty pečící ploténky, aby to mělo tvar jako vafle, jinak myslím, že ani klasické trojúhelníčky nebudou chutnat špatně :-)

Děkuji moc za bodíky :-) já teda osobně k omáčkám, ke kterým se hodí tady tohle, můžu jíst i obyčejný domácí meruňkový džem, každý na mě nejdříve hledí co to dělám, ale pak jim to většinou taky chutná :-D

Mám vyzkoušeno, že kdo má problémy třeba se žlučníkem, a nedělá mu česnek dobře, je mnohem jepší ho nakrájet nadrobno, než mačkat, nebo třít. Nadrobno nakrájený není ani pak tolik cítit. Jinak česnečku naprosto zbožňuju :-! ;-)

Něco podobného dělám z rohlíků, jen je nekrájím na kolečka, ale na půlky a pak jěště podélně napůl a místo másla dávám olivový olej. Je to moc dobré k zeleninovému salátku, třeba z rajčat, paprik, cibule a oliv a nějakého sýra, buď Fety, nebo balkánského. :-p :yes:

Tak to musí být velká ňamka, jen si nedokážu moc představit, kolik se toho musí připravit, aby se slušně najedl pořádný chlap :-)) Bodík ale samožřejmě putuje :-)

a bodík samozřejmě ;-) :yes:

Mmm :-p to musí být výborné :-! Jen se chci zeptat, jestli není to zelí moc tvrdé, jestli ho třeba nespařit. Děkuju za odpověď :-K

Tak to vypadá opravdu výborně, hotel Grand - hadra ;-)

Naposledy jste si prohlédli