Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Halušky s hlávkovým zelím a klobásou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 11. 2008 13:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie768 kJ / 184 kcal
Bílkoviny10,68 g
Tuky7,66 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy16,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od tchýně ze Strečna. Je to kalorická bomba, ale kdo jednou zkusí-pak už musí!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Koubkova Koubkova

3. 11. 2019 11:41

Dnes uvařeno ,také ujídám ,použila jsem zbylé cuketové zelí z mrazáku a zbytek uzeného :yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 10. 2019 00:28

bohynovka: Děkuji moc za využití surovin, které jste měla :-D.. Mám radost, že chutnalo :-)

bohynovka bohynovka

23. 10. 2019 15:50

Bylo to vyborne! Hledala jsem nejaky (pro me zbytkovy) recept, abych nemusela do kramu. V lednici se krcily tri brambory, ctvrt hlavky zeli, cibule a jedna madarska klobasa. Rychle, jednoduche a neskutecne dobre, stale chodim a ujidam z panve. A obavam se, ze ten zbytek asi nezachranim;-).
Bod je zaslouzeny:yes:.

Bibinka Bibinka

1. 2. 2013 18:34

petra: Petruš, my je máme rádi větší tak na sousto, tak je zavařuji na malé lžičce, v podobných mám recept....;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 2. 2013 18:08

tejaja: díky za záskok!!:-)) Petro, na Slovensku u mé tchýně se halušky házeli do broucí vody jen z prkýnka;-). Haluškovač jsem taky dlouho nemohla sehnat. Dnes jsou všude;-)

tejaja tejaja (moderátorka)

1. 2. 2013 17:46

petra: použi to, čo určite máš, u nás sa halušky nerobia na haluškovači, ale na strúhadle s tými najväčšími slzičkami ;-)
Pozri pri tomto recepte fotky, tam to strúhadlo uvidíš;-)
http://www.toprecepty.cz/recept/12217-halusky-se-z...

petra

1. 2. 2013 17:41

a když nemám haluškovač??:-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 5. 2010 22:18

bez masé (neregistrovaný/á) opravila jsem;-)

bez masé

19. 5. 2010 22:03

proč je to v této kategorii:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2010 09:10

Reny2 já to beru na vědomí;-), asi máš pravdu ale halušky se dělají na mnoho způsobů. Já jsem je nikdy nevařila až do doby, kdy jsem je jedla právě na Slovenku u své tchýně.;-)

Reny2

11. 5. 2010 02:23

Zensky,jak tak ctu ty komentare,tak mi to neda...halusky se zelim (na slovensku kapusta)se delaji bez cibule a bez klobasy...a delaji se spise na sadle,pac maji lepsi smak...a babicka by pisatelce dala minus za to proplachovani vodou :-!:-!:-! Halusky se vytahujou z vody cednikem,dobre okapat,sup do misy a prolit lzici toho vyskvarenyho sadla ze slaniny...na kazdou davku halusek se da 1-2P.lzice tuku ze slaniny....tim se neslepi...a to zeli se dela prave na tom sadle,musi byt nastrouhane na vetsim struhadle,posypou se trochou cukru a pomalinku se prazi az do zlatave barvy...pak se dosoli a dopepri a zamichaji se s tema haluskama...na taliri si davaji ti,co maji radi tu slaninu...je to sice trochu kaloricky,ale dnes kazdy cpe do sebe ty rostlinny tuky a zapomina se ze i zivocisny tuky nase tela potrebuji,pokud se to dela jen obcas...;-) po obede je pak lahoda otevrit si pivecko...to tu mastnotu pekne splachne... :yes::yes::yes:

ivca

15. 3. 2009 18:05

to je mnamka moje 1 vareni uuuuuuuuuzasnyyyyyyyyyy :yes::yes::yes::yes::yes::-p:-p:-D:-D:-D:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-!:-!:-!:-!:-!:-!

ada

15. 3. 2009 18:03

výýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýborné moooooooooooooooc:-):-p;-):-O:-8:-*:-D:-)):-!:-!:-!:yes::yes::yes::yes:

tejaja tejaja (moderátorka)

1. 2. 2009 14:22

Ladein, u nás sa robia halušky s kapustou bez mäsa, ale slaninka tam nikdy nechýba, napriek tomu sa to skutočne radí medzi bezmesité jedlá;-);-);-)

vybusna vybusna

1. 2. 2009 12:52

ladein..ale no tak! staci ked si das to *obrovske mnozstvo masa* bokom a je to normalne bazmasite jedlo. ked si das bokom rezen, tak ti vela na tom taniery neostane vsak?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: halušky se sladkým zelím halušky se zelím halušky s kapustou halusky z hlavkoveho zeli halušky halušky s hlavkovím zelím halušky so sladkou kapustou halušky s hlavkoveho zeli jak se delaji halusky halusky recept hlávkové zelí recepty halusky s hlavkovou kapustou recept halusky halušky z hlavkovim zelim halušky se zelím a klobáskou výborné halušky halušky zo sladkou kapustou hlávkové zelí s haluškama halušky se kapustou co se zelím

Suroviny: zelí hlávkové, brambory, vejce, mouka polohrubá, cibule, slanina, klobása pikantní, olej

TopRecepty.cz

Halušky s hlávkovým zelím a klobásou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dk2k