Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 928 kJ / 3 090 kcal
Bílkoviny11,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina54,00 g
Cholesterol0 mg
Sodík41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy730,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že tu na brusinky z rybízu recepty jsou, ale tenhle, pokud jsem dobře hledala, jsem tu nenašla :-). Děláme už roky a rádi si je dáváme třeba ke kuřeti, či hlívě na paprice, svíčkové na smetaně a podobným omáčkám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

casino

27. 6. 2020 12:50

Katka K.:
Asi máte recht (vyjma tý želatíny:-)
Mám odzkoušen tento https://www.toprecepty.cz/recept/39660-rybiz-jako-... a je prima :yes:

Katka K.

27. 6. 2020 12:31

Na chuť skvělé, jen mi to přijde hodně tekuté - dělám někde chybu? A to jsem dokonce omylem dala i méně vody na to vaření... Nemá se přidat nějaká želatina...?

Tomáš

20. 8. 2016 19:49

tejaja: No, já nevím, ale 1,5 dcl a 650 gr cukru svěřit .......? Tam se vloudila asi nějaká chyba ☺:-)

tejaja

23. 7. 2016 05:38

Kája: Otáčanie horúcich fliaš s lekvárom treba robiť opatrne. Pomaly otáčať. Keď fľaša nie je uzavretá, lekvár začne tiecť už pri otočení o 90°. :-Q

Kája

22. 7. 2016 22:53

Je mi 70 let a tento recept používám velice dlouho. Je vždy spolehlivý. :-) Ráda jsem si ho připomněla a dávám mu 10 bodíků. Po naplnění otáčím skleničky dnem vzhůru i při dělání marmelád. Jednou se mi to však nepovedlo. Zřejmě jsem použila dost staré víčko a ono po otočení sklenice víčko odskočilo, marmeláda dost vystříkla a od té doby mám mezi obočím flíček který v zimě více zčervená. Měla jsem štěstí že jsem měla brýle a to mi nejspíš zachránilo oči. Na brýle té vařicí marmelády stříklo dost. Píši Vám to jako varování, buďte opatrné.

Hedunka

8. 8. 2014 10:10

Dělám podle tohoto receptu už 3. rok a jsou vždy výborné:-p:yes: + 5

attijka

8. 7. 2014 09:53

mam stejny recept a jsou vyborne....

Jitta

8. 7. 2014 09:51

delam cela leta ten samy postup a jsou vyborne....

Squid

2. 7. 2012 22:52

Moc děkuji, stejný recept máme v kuchařce po babičce, ale nemohli jsme ho rozluštiť :-). Nejlepší je ke svíčkové :-)

Anna Kocikova

12. 7. 2011 17:15

Moc mě lákaly na Top uvedené recepty na rybíz jako brusinky;-)Je jich tady opravdu spoustu,člověk nechce nikoho urazit a ošidit o bodíky:-8ale tento mě zlákal také proto,že nemám rum:-DDělala jsem ze 3kg červeného rybízu,postup jsem dodržela,až na ten začátek s přelitím octové vody:-)Při plnění a sem tam olíznutí je konečný výsledek hóóódně jedlý,tak věřím,že"brusinky"trošku zrozsolovatí a+10bodík je předem dán oprávněně;-):-*

1974andrea

8. 7. 2011 13:00

lenča:Nezavařuje,ale nezapomeň obrátit dnem vzhůru.

lenča

8. 7. 2011 12:58

Tak tohle jdu zkusit poprvé... jen bych měla ještě takovou hloupou otázku: To už se potom nezavažuje, že? :-8

nachos

1. 4. 2011 09:03

stejný recept jako tady :-?:-?:-!:-!www.toprecepty.cz/recept/6670-brusinky-z-rybizu/

Alena

25. 7. 2010 10:58

Nevím kde jsem udělala chybu, ale nezhoustlo mi to. Je to takový kompot, což jsem nechtěla. Chuť jsem ještě nezkoušela.

brymi

23. 7. 2010 10:41

Děkuji moc za bodíky :-) já teda osobně k omáčkám, ke kterým se hodí tady tohle, můžu jíst i obyčejný domácí meruňkový džem, každý na mě nejdříve hledí co to dělám, ale pak jim to většinou taky chutná :-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybíz ala brusinky rybíz jako brusinky rybíz a la brusinky rybíz jako brusinky recept zavařování brusinek brusinkový kompot z rybízu brusinky-zavařování rybíz ala brusinky recept recept rybiz ala brusinky brusinky zavařování rybízový kompot jako brusinky zavařování rybíz jako brusinky brusinky-kompot brusinky kompot brusinky recept zavařování rybízu recept na rybíz ala brusinky brusinky ke svíčkové zavařování rybízu jako brusinky brusinky z rybízu

Suroviny: rybíz červený, voda, ocet, voda, cukr krupice, koření hřebíček, skořice celá

TopRecepty.cz

Rybíz á la brusinky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/00jN