Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele dedek49

Kdyby se nevyhodila kůže a kosti. nemusí se přidávat kuřecí vývar a bylo by to jednodušší, ale proti gustu žádný dišputát

Recept: Grenadýr
:-)Jitko a Vlastíku, Dovolil jsem si přidat jeden talíř:-8Doufám, ze to nevadí:-?

:-))Katarínka,Dnes jsem to udělal a s dcerunkou jsme si natlačili bříška:-p.Bylo to fakt výborný:no:Dík a bodík:-D

:-pPapriko, husté polévky mííííluji, a s nočky na různý spůsob,tenhle jsem neznal.Přidávám do oblíbených a tobě bodisko:-!:no:

Jano Remková. V mouce nemusíš obalovat,proto je to dva krát ve strouhance(místo mouky) Skus to je to výborné není to tak rozblemclé. Já tak obaluji vše co je v trojobalu. :-) Jinak recept zajímavej, vyskouším:-!Bodík

Recept: Grenadýr
:-pZrovna jsem to uvařil, znám to už dlouho.Já dávam na cibulku i trochu mletého pepře a pálivou papriku a na začátek do cibule kmín.A na půl kila(zásadně)flíčků klidně 1,5 kg brambor.Taky to kydám rovnou na talíř:-D,pak se to ještě dojídá rovnou z hrnce,aby nebylo vidět,kdo kolik užr-:-Dpapal.:yes: Bodík:yes:

:-( Žížalo, Náhodou, dcera je už doma:-!, nácka si už natlačila:-! a pochválila :-))Ten bodík je od celé rodiny:yes:

Měl jsem doma květák a papriku a nevěděl co s tím.:-?.Navíc hladová dcera na cestě z intru:-! Tak jsem zahledal, našel, vyskoušel,snědl. A MŇAM:-p. Tejejo dík! Bodík letí.:yes::yes:

Vůbec se Tvému manžovi nedivím.:-D Znám je už odmala, říkali jsme tomu maminčiny řízečky. Maminka je vždy dělala na závěr po smažení řízků. V tom sádle po smažení ještě dostalz tu správnou chuť.:-p Dodnes je dělávám a spapinkám je ještě dřív, než je oběd.:-* Někdy se obětuji a dávám je do masové polívčičky. V každém případě letí bodíček.:yes::yes:

Jak jsem slíbil. Registrovanej a posílám bodisko:yes:

Naposledy jste si prohlédli