Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar se slaninovými nočky a zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

1. 1. 2010 16:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 489 kJ / 1 551 kcal
Bílkoviny37,56 g
Tuky130,52 g
Vláknina12,43 g
Cholesterol 588 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,72 g
Sacharidy51,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tentokrát jsem použila V-krouhač s malými nudličkami, tak to vypadá trošku jinak než mé ostatní polévky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kroupovka Kroupovka

22. 3. 2012 08:10

dávám bodík a v sobotu vyzkouším :yes:

dedek49

2. 1. 2010 14:08

:-pPapriko, husté polévky mííííluji, a s nočky na různý spůsob,tenhle jsem neznal.Přidávám do oblíbených a tobě bodisko:-!:no:

pipre pipre

1. 1. 2010 21:27

Papriko, super!:yes:+6.

Aneta Aneta

1. 1. 2010 16:58

jééé to vypadá mooooc dobře:-p
Určitě vyzkouším:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 1. 2010 16:42

:yes::yes::-p

Bibinka Bibinka

1. 1. 2010 16:29

Papričko, tak takovou polívčičku "husťačku" my máme rádi-dělám taky pokud možno husté. Bodík je tvůj:yes:

spagetka spagetka

1. 1. 2010 16:27

:yes:Papričko no ... :-p:-p:yes::yes: jdu na návštěvu :-D, ale super :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: v-krouhač vývar s petrželovými nočky bujonovy vyvar kuřecí vývar se slaninovými knedlíčky hovezí vyvar se slaninovymi knedlicky slepičí polévka s mungem hovězí polévka se slaninovými nudle s krupici na slano nočky do celerové polévky polévka se slaninovymi knedlicky celerová polévka se slaninovými celerová polévka se slaninovým knedlíčkem vývar s bujonové kostky hovězí polévka se slaninovými nočky recepty polévky celerové se slaninovými knedlíčky anglický spusob vaření palčinka vyvar se slaninovymi knedlicky nejlepší rajská omáčka--recept

Suroviny: vývar, olej olivový extra virgin, máslo, mrkev, petržel, celer, nať petrželová, sůl, pepř, slanina anglická, cibule, vejce, česnek, majoránka, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Vývar se slaninovými nočky a zeleninou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ANYO