Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Iveta76

Dajda: Já na pečení a vaření používám olivový olej z pokrutin, litrový z Kauflandu a ten je skoro bez chuti ;-)

janky3: Tak to vám nezávidím. Já jsem na inzulínu pořád, mám DM1, ale tuky mi naštěstí nevadí a tak je právě přidávám všude, protože mi to tolik potom nevyskočí a déle se mi to udrží ;-) Jinak bílou mouku a sladké jsem také vyřadila, ale tučné si neodpustím. Tak přeji hodně, hodně zdraví a jak říkáme my diabetici - krásné glykémie :-K

Vynechávat tuky není dobré, tuky zpomalují vstřebávání sacharidů a díky nim cukr tolik nevylítne a pak zase rychle nespadne, trocha másla by tomu neublížila a diabetikovi také ne ;-)

Jsem ráda, že se recept líbí, ale bylo by slušné přidat odkaz od koho je. Tento recept vymyslela má dcera a byl uveřejněný v Pošli recept pod názvem "Bezlepkový cheesecake" Jinak pro p. Kvety, v receptu je to takto: vzniklé těsto rozdělíme na dvě části, do menší vmícháme kakao. Doprostřed formy střídavě vrstvíme po lžících těsta - začínáme bílým. Koláč můžeme ozdobit ovocem.

Bylo to moc dobré :yes: K tomu jsme upekli chia bezlepkové krekry a skvěle to spolu ladilo. Díky za recept :-)

Už je to v troubě ....děkuji za inspiraci :-):yes:

Já si udělám na pánvi vše, co zrovna chci a než dám vajíčka, tak stáhnu pánev mimo plamen, nechám chvíli stát a pak teprve přidám vejce a popřípadě něco jiného, pořádně promíchám a pak teprve vracím zpět na oheň. Díky tomu je vše krásně propojené a není to vysušené :-)

:yes: určitě vyzkouším, vypadá to dobře