Salát z červené řepy a jablka s křenovohořčičnou zálivkou

hosta Kuchařka: hosta

Saláty 5 názorů

Suroviny

2 střední bulvy červené řepy (vařené nebo pečené)
2 menší červená jablka se slupkou
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce hrubozrné hořčice
1 lžíce strouhaného křenu (třeba i naloženého)
1 lžíce zakysané smetany
1 vejce vařené natvrdo
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vařenou či pečenou a zchladlou červenou řepu oloupáme, nakrájíme na tenké plátky, stejně tak i jablko.

  2. V misce prošleháme přísady na zálivku, promícháme s řepou a jablkem.

Poznámka

Podobných receptů je tu asi dost, ta hořčice tomu ale dala zase jinou zajímavou chuť :D

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salát z červené řepy a jablka s křenovohořčičnou zálivkou

Tématické fráze: top recepty pomazánka z červené řepy salat z cervene repy a jablkách salát z červené řepy salát z červené řepy vařené jablka s repou zalivka salát z červené řepy se zálivkou hořčice s červenou řepou hořčice z červené řepy vařené