Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Jitule2211

Bobina77: Milá paní, jen kdyby jste věděla jak se vaří ve kvalitní restauraci a ve všech restauračních zařízeních tak byste si nikdy nic nedala. Mimochodem pokud má kvalitní restaurace nabídnout kvalitní pokrmy, měl by se řídit aspon trochu nějakýma normama. Jestli víte co to znamená. Jinak receptury teplých pokrmů zná každý vyučený kuchař, servírka nebo člověk, který studoval restaurační provoz. Domnívám se, že v receptuře č.17002 Kuře na paprice se uvádí kuře celé, které se pouze naporcuje a vaří se s kostma. Když píšete kosti fuj!!! Tak má otázka na Vás zní vývar také vaříte z kuřecích prsou nebo vykostěných stehen? To nemuže být pořádně silný vývar ale voda plná hnusných náhražek a E a dalšího bordelu. :-D

Pravě jsem knedlíky dovařila a už nejsou. Vynikající!!! :yes::yes:

Existuje level před začátečníkama? Já dělala dnes poprvé, ale nevím nevím. Poprvé dělám z kynutého těsta, ale myslím, že poletí do koše. Jak jsem budchty plnila tak jsem si nevěděla rady jak ji zabalit tak, aby náplň nevylezla a těsto se neroztrhlo. Tak to vypadá jako měšce. :-(

Buchty vypadají božsky! Taky je vyzkouším, ale chtěla jsem se zeptat zda mám použít pečící papír do remosky s teflonovým dnem?

Dnes jsem vyzkoušela tuto mňamku, dělám do sklenek pro přítele do práce. Zbyla mi jen omáčka, ale i tak luxusní!!!:yes::yes: Dochutila jsem trochou octa a plnotučné hořčice samozřejmě i cukr a natož že před dvěmi lety se mi nepovedla tak teďka na poprvé a veliká spokojenost!

Naposledy jste si prohlédli