Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Karolina09

klukodvody: Za dob studií jsem byla na praxi na ředitelství RaJ, za účelem vyhotovení elaborátu o kalkulaci cen počínaje IV. bez obsluhy konče I. Znala jsem to vše papírově. V té době mi ani nezajímalo, co jím, ale spíš s kým:-D. Teď mi víc zajímá, co jím

Anna Kocikova: U báboviček je to snadnější. Nebo to chce pomocníka, těch 12 kousků je maximum, co jde zvládnout v jedné osobě, právě kvůli té teplotě. To "rozkrojení" byl příliš velký teplotní rozdíl mezi vrstvami.

Eja57: Václavák je v současnosti směsicí středního východu a Afriky....:-//

yanull: tuky jsou všeobecně nositelem chuti, v Maďarsku na trzích prodávali x-druhů mleté papriky v sádle a i takový kmín nadrcený v hmoždíři, přidá-li se na závěr sádlo, získá jen na intenzitě.

yanull: Dávám na mrazák, tak na hodinu, malou perlivou vodu a přidávám jí pak do kde čeho

JanaHl: Na klobásu na Václavák v noci po flámu, to byla v 80. letech povinnost....

Dajda: znám bez, také je to na nich vidět, že jsou světlé

Eja57: Maso samozřejmě doma nebo u řezníka čerstvě namleté