Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový jazyk s pekingskou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 11. 2018 18:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 330 kJ / 318 kcal
Bílkoviny13,48 g
Tuky0,75 g
Vláknina8,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,89 g
Sůl21,00 g
Sacharidy60,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jazyky můžete očistit před vařením, ale není to nutné a jde to obtížněji, než když jsou vařené. Omáčka je výborná jako dip k jakémukoli masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: veprovy jazyk jak ocistit veprovy jazyk omáčka po pekinsku vepřový jazyk v černé omáčce jak očistit vepřové jazyky vepřový jazyk recepty vepřový jazyk se sojovou vepřový jazyk recept vepřový jazyk s badyanem recept na vepřový jazyk vepřový jazyk na studeno pekinská omáčka vařený vepřový jazyk čínský jak očistit jazyk omáčky recepty vepřový jazyk jak očistit omáčka z jazyka jazyk v černé omáčce pekingska studena omáčka top recepty jazyk česnek sojová omáčka recept

Suroviny: jazyk vepřový, omáčka sojová, omáčka sojová, víno, badyán, kardamom, skořice, pepř celý, cukr, wei-su, cibule, zázvor, česnek, škrob, zeleninový salát, rýže

TopRecepty.cz

Vepřový jazyk s pekingskou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EoVv