Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Latina

Vyborny recept, delam již nekolik let. Pro deti i behem roku , nejen na Vanoce. Křehké, voňavé, u nas velmi děkuji oblíbené. Navrch dam orech, ktery mam zrovna doma. Uz jsem davala i kesu nebo burak a take dobré

kré vypadá krásně a určitě i výborně chutná. Mám ale pořád obavy ze syrových vejec, já vím že se zahřejí nad párou, na kolik je to tak stupňů? Varem to neprojde, to by se srazilo. Po zkušenostech se salmonelozou, což bylo fakt hrozné, bylo z kupovaných věnečků. Proto se i tohoto skoro obávám, projde to teplotou aspoň 70 °?

Tom Beyk: díky za další fotky, vypadají úžasně, je to velká inspirace

danila: jsem ráda, že se povedlo:yes:

Simona Skolakova: dík za pochvalu, ještě ho dělám v kakaové verzi, tak postupně přidám foto

jirholu: díky za přidání fota, jsem ráda, že se povedly:yes:

dělám ještě další druh rohlíků, tak je sem také vzkouším přidat:)

Moc děkuji za přidané další fotky, váhala jsem, jestli sem mám recept na rohlíky dát, zdál se mi takový obyčejný, oproti těm ostatním, co tu jsou. Ale teď jsem ráda, že je někdo vyzkoušel a povedly se. díky

moc dobré, děláme doma léta, přesně podle tohoto receptu, ale prášku do pečiva jen jedna malá do rovna zarovnaná lžička. Když se dá celý prášek, tak je moc vysoké a není to už ono

V náplni není žádná jádrovina? Ořechy, mandle?

Naposledy jste si prohlédli