Sněhové bezé s likérovým krémem
Přebytky bílků z různého pečení je takový folklor vánočního pečení. My vám přinášíme recept na jejich spotřebu. Sněhové bezé plněné likérovým krémem se skvěle hodí nejen na sváteční stůl, ale třeba i na silvestrovskou veselici.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 12 335 kJ / 2 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,44 g |
Tuky | 168,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 319,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Další varianta dobrého a osvědčeného krému je nutellový (Nutella + máslo - prošlehat), nebo jen oslazená pařížská či bílá šlehačka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2021 20:48
Prosím, to se šlehá nad horkou, (vařící) vodou, nebo se nádoba ponoří do vody? To by se asi uvařilo, že? Děkuji.
20. 12. 2020 15:18
16. 12. 2017 10:34
Recept ma oslovil. Idem robiť. Chcem sa opýtať či môžu byť v mrazáku. Ďakujem
9. 8. 2017 22:02
Tohle pamatuji z dětství (to už je několik desítek let), vždycky je vyráběla moje prababička, když jsme přijeli na návštěvu. Dělala je s ořechovým krémem a v oříšcích byly obaleny i boky. Nic lepšího jsem už nikdy nikde nenašla
13. 5. 2017 11:39
Simona Skolakova: dík za pochvalu, ještě ho dělám v kakaové verzi, tak postupně přidám foto
12. 5. 2017 20:15
Tak to je nejvíce povedené Bezé,jaké si pamatuji z dětství
12. 5. 2017 18:46
parádní prezentace
5. 5. 2017 19:37
Povedené a oku lahodící
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sladká sněhová nadílka: Co je vlastně meringue a jak se liší italská od francouzské a švýcarské?
Jak ušlehat sníh nad párou? Video poradí s jednoduchým postupem a díky pevnému sněhu budou naše pusinky i kokosky ještě lepší
Pařížskou šlehačku a pařížský krém zvládnete s našimi radami snadno. Víte, jak je od sebe rozpoznat?
Další recepty
Tématické fráze: bezé recept na beze sněhové tyčinky s krémem cukrovi beze oriskove beze pařížské bezé ovocné bezé ořechové bezé bezé recept bílkový krém sněhové špičky recepty z vaječných bílků sněhove cukrovi s kremem slepované sněhové pusinky ovocné sněhové špičky sněhové špičky oříškové sněhové šišky s krémem ořechové bezé řezy s krémem jak dlouho vydrží snehovy krem do kremrole sněhové cukroví slepované krémem
Suroviny: cukr krupice, bílek, ořechy, máslo, cukr moučkový, likér vaječný
Sněhové bezé s likérovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XB3v
8 názorů