tejaja: Ja nepisu, ze todle je recept pro deti. Je to brano treba jako zajimavost, jak se v jednom koutu sveta brambory delaji. Osobne bych to skvrneti nedala, jako spoustu jinych veci:) Nicmene pro dospeleho proc ne. Brambory ale nechutnaji presolene, takze mistni maji ten pomer asi dobre vymysleny, aby to bylo akorat:)
Klariska: To uz nepamatuju. Delali to v Ostrave v Segafredu, ale bylo to drahe jak cert, tak jsem podle uvedenych surovin v napojaku odzkousela doma a chutna to stejne. Možna to meli jako "jahodovy svarak"
my to delali s rohlikem, pridali jsme jeste na to tatarku nebo kecup, kdo co mel rad, a do smesi sunku. Vyborne-nezdrave-jidlo:) zrovna me nedavno napadlo to udelat chlapovi.
Drobek: ani me nenapadlo, ze by se neco takoveho na slovensku neprodavalo. Besamelem to je mozne nahradit, ale jak rikas, to by uz vubec pro zacatecniky nebylo...neznam nikoho, kdo by delal zapekane kobzole s besamelem
1 2 3 Další