Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele LenaT

Prostě to tam tak vaří stovky let a pořad nevymřeli, tak to tak špatné nebude:) Tuším, že vařené brambory ani v jiné podobě nedělají

tejaja: Ja nepisu, ze todle je recept pro deti. Je to brano treba jako zajimavost, jak se v jednom koutu sveta brambory delaji. Osobne bych to skvrneti nedala, jako spoustu jinych veci:) Nicmene pro dospeleho proc ne. Brambory ale nechutnaji presolene, takze mistni maji ten pomer asi dobre vymysleny, aby to bylo akorat:)

Klariska: To uz nepamatuju. Delali to v Ostrave v Segafredu, ale bylo to drahe jak cert, tak jsem podle uvedenych surovin v napojaku odzkousela doma a chutna to stejne. Možna to meli jako "jahodovy svarak"

Recept: Snídaně
my to delali s rohlikem, pridali jsme jeste na to tatarku nebo kecup, kdo co mel rad, a do smesi sunku. Vyborne-nezdrave-jidlo:) zrovna me nedavno napadlo to udelat chlapovi.

pridavam bod, protoze toto je super recept! diky Ti za nej!

a ja chtela obrecet, ze nemame toustovac:-Dsuper napad:yes:

Ty nudle nevaříš předem? Na většině-co se mě dostaly do ruky-je upozornění ovařit a vylít vodu, pak dát až do pokrmu...

také děláme doma, je to výborné

teda vypada to krasne:) ale nevim, jak bych se s tim na navsteve poprala, prece jen to strcit do pusy tak, aby krem nevytekl:-D bodik:)

Jarka: tak to mam ohromnou radost, ze to chutnalo i nekomu jinemu:-K

Drobek: ani me nenapadlo, ze by se neco takoveho na slovensku neprodavalo. Besamelem to je mozne nahradit, ale jak rikas, to by uz vubec pro zacatecniky nebylo...neznam nikoho, kdo by delal zapekane kobzole s besamelem:-))