Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pikantní hovězí se smetanou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

1. 7. 2010 17:48

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 664 kJ / 1 354 kcal
Bílkoviny8,30 g
Tuky144,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,20 g
Sacharidy6,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U nás podáváme dnes s bramborovým knedlíčkem:)

Jídlo jsem připravila dle fantazie na přání svého muže znějící "něco z hovězího, s omáčkou a pálivé". Myslím, že jde o typické chlapské jídlo (klobása, slanina) a doma své drahé neurazíte:)

Omlouvám se za fotky, fotila jsem jen mobilem:(

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Daniella O. Daniella O.

3. 1. 2011 23:38

Zajimavy receptik .....To stari masa je dulezite, ale pri nesetrnem zachazeni se skotem pri porazkach dochazi ke srazeni a hromadeni krve ve svalstvu ze stresu. Maso bude vypadat diky nahromadene krvi velmi tmave, a bude nekvalitni, ac muze byt z mlade jalovice nebo bycka..... Take radeji vybiram maso svetlejsi..... Bodik davam urcite....:-p

Jaaja Jaaja

5. 9. 2010 12:27

Tak toto se mi líbí moc, při nejbližší příležitosti vyzkouším, ale bod dávám hned :-K:yes:

LenaT LenaT

21. 7. 2010 12:11

Jarka: tak to mam ohromnou radost, ze to chutnalo i nekomu jinemu:-K

Jarka.B Jarka.B

21. 7. 2010 07:55

Tak je to dobrota.. pikantní a zárověň to smetana zjemní... paráda:-K

Jarka.B Jarka.B

19. 7. 2010 14:34

Vypadá to zajímavě, dneska vyzkouším a posílám bodík... :-)

Dádule

6. 7. 2010 18:07

Lenko,Spagetka má s tím stářím masa úplnou pravdu a není to žádný starý předsudek:-).Čím starší maso,tím tmavší barva!Nejlepší hov.maso je z jalovice,masného typu,stáří 14-20 měs.Mladí býci by se měli prodávat v 14-24 měs.U vepřového je také lepší maso ze sviňky než z vepříka:-)).To jen pro doplnění:-8

LenaT LenaT

2. 7. 2010 06:15

Jenom upozornuju, at nedosolujete (zalezi na koreni). Cabaja je dosti slana taky, kdyz jsem prihrivala na veceri, uz mi to prislo slanejsi

spagetka: maso starim tmavne, to je pravda. ale vybiram tak, ze si v kramu najdu maso z mladeho byka a na obalech v Bille (nevm, jak jinde) je vzdycky datum porazky a stari zvirete. A u tech stejnych hledam tmave. A mas ho klidne i u dva dny stareho masa. A stary maso neni tak zle:-D pravy steak ma byt z olezleho masa, jsem cetla nekde rozhovor s nejakym panem sefkucharem:-D

Jenny

1. 7. 2010 19:35

ou yes...:yes:+:yes:

Bibinka Bibinka

1. 7. 2010 19:19

Lenko, moc pěkný recept a bude zajisté moc dobrý:-pDávám ti 3.bod:yes:

spagetka spagetka

1. 7. 2010 18:42

Leni, asi jo, až teď v dnešní době se to honí kolem stáří masa, co a jak máš vybírat....dřív se prostě koupil kus flákoty a bylo....

LenaT LenaT

1. 7. 2010 18:37

spagetka: stary predsudek:) znamy reznicek to moji mati kdysi vysvetloval:) Pouzivam vzdy tmave a problem neni. Ale zalezi na kazdem, co ma odzkousene a na co je zvykly:)

spagetka spagetka

1. 7. 2010 18:24

Leni - super receptík, dělám podobně - dávám chili, tabasco, ďábelskou omáčku . Jen malinko nesouhlasím s barvou masa,podle mě - když je maso tmavé, je ze starého kusu a potřebuje hodně dlouhou dobu na úpravu, takže já vybírám světlé, ale to už je věc názoru, každopádně :-p:-p:-p:yes:

Ivana Ch

1. 7. 2010 18:20

:-)):-KZajímavý a určitě moc dobrý:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: hovězi na hřibkach hovězí maso se smetanou maso z mladeho byka mladý býk recept pikantní hovězí maso z býka recept býk recepty kuřeci zavitky na hřibkach maso z byka recepty zadni byci maso jak udelat dobré jídlo z hovězího hovězí smes recepty z býka hovězí z mladého býka recept mlady byk recepty recept z byka hovězí smetana recepty na maso z býka zadni hovezi z mladeho byka recepty z mladého býka

Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, čabajka, smetana ke šlehání, koření fajitas

TopRecepty.cz

Pikantní hovězí se smetanou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MJgB