Kuchařka LenaT
- Narození
- 22. 6. 1987 (36 let)
- Bydliště
- Brno
- Jméno
- Lenka
- Povaha
- cholerik
- Osobnost
- pesimista
- Stav
- svobodny/á
- Zaměstnání
- student
- Vzdělání
- vysokoškolské
- Jazyky
- čeština, angličtina, němčina, ruština
- Zájmy
- potkani a jiná zvířata, cestování, motorka, výroba šperků, focení (před i za foťákem), vizážistkování a spousta spousta dalšího a hlavně jííííídlo:)
- Datum registrace
- 19. 6. 2010
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krkovice na houbách a česneku: Šťavnaté maso má výraznou chuť díky houbám, sekanému česneku a správné směsi koření
Čtvero tradičních štědrovečerních polévek. Kterou máte u vás doma?
Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní