Ahoj, mam dotaz ohledne receptu.. Jak pecete v troube? Ja zkousela poprve a bramborak byl vyborny. Dnes po druhe a pekla jsem dle neciho komentare na 200 s pecenim vrch a spodek. Bramborak nebyl velmi dlouho udelany a nakonec byl uplne vyschly. Tak premyslime, zda by nebyl lepsi horkovzduch ci horkovzduch a spodek? Nejake zkusenosti, tipy? Diky
Vcera vyrobeno a mooc mi chutnalo. Misto vyvaru jsem tam hodila bujon, coz se zdalo, ze ani tak nevadi (i kdyz s vyvarem by to bylo jeste o mnoho lepsi).
Diky za recept! +1
Yummy! Nestihala jsem marinovat, tak jsem prvni varku nechala v marinade jen 10minut a stejne to bylo vonavoucke a vynikajici. Ted pockam, jaka bude varka cislo dve:) A mrknu na patatas, ty taky vypadaji lahodne.
Diky za recept, osmy bodik.
Diky!
Diky za recept +1
Diky za recept! +1
Diky za recept, osmy bodik.
Diky!
Jak dlouho dusime houby? Dokud nejsou mekke?
A co znamena zasmazime?
Diky!!!